онлайн казино Украины

Чотири дні в Чернігові буде перекрита центральна вулиця

Чотири дні в Чернігові буде перекрита центральна вулиця11, 12, 13 і 14 червня (з суботи по вівторок) у Чернігові у зв’язку з будівельними роботами на вулиці буде перекритий рух автотранспорту на перехресті просп. Миру з вулицями Козацькою та Героїв Чорнобиля.
Триватиме монтаж спецобладнання контактної мережі тролейбусної лінії на вулиці Козацькій.
Про це повідомляє управління транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради.
На ці дні громадському автотранспорту, який рухається проспектом Миру, запропоновано об’їзд перекритої ділянки вулицями Громадська (раніше Борисенка), Інструментальна, Козацька, Любецька, Мартина Небаби (раніше Боженка) в прямому та зворотному напрямках.
Громадський автотранспорт, маршрут якого проходить по вулицях Козацькій – Героїв Чорнобиля, об’їжджатиме вулицями Інструментальна, Громадська, Льотна (раніше Червоногвардійська), Алєксєєва та Мстиславська.
Схема об’їзду сформована так, щоби змінені маршрути все ж таки зберегли максимальну кількість зупинок, до яких звикли їх пасажири. Зовсім не буде громадського автотранспорту в ці 4 дні лише на зупинках «Вул. Бойова», «Вул. Героїв Чорнобиля», «Школа №11», «Комерційний технікум», двох зупинках по вул. Козацькій в районі супермаркету «АТБ», а також на зупинках Борисенка (в напрямку центру міста) та Боженка (в напрямку ЗАЗу).
Рух громадського електротранспорту (тролейбусів) через перехрестя просп. Миру з вулицями Козацькою та Героїв Чорнобиля буде технічно неможливим з 11 червня до закінчення монтажу нової контактної мережі, що займе орієнтовно 2 тижні.
У зв’язку з цим:
Тролейбусний маршрут №10 буде замінений аналогічним автобусним маршрутом №10-А. На ньому буде працювати 9 автобусів.
Тролейбусний маршрут №4 буде ходити за скороченим маршрутом: від підприємства «Хімволокно» до площі Дружби Народів. Працюватиме 7-8 тролейбусів.
Тролейбусні маршрути №2 та №3 на цей період скасовуються. Замість них для перевезення пасажирів від ЗАЗу до центру міста тимчасово запроваджується автобусний маршрут №4-А. Працюватимуть 8 автобусів.
Усі ці автобуси з 11 по 14 червня будуть об’їжджати перехрестя пр. Миру з вул. Козацькою та Героїв Чорнобиля так, як і весь інший громадський автотранспорт. Після 14 червня і до закінчення монтажу тролейбусної контактної мережі на цій ділянці вони рухатимуться через це перехрестя.
Для забезпечення автобусних перевезень у районі ремонтних робіт на весь їх період будуть зняті автобуси з маршрутів 38 і 39. Натомість у ці дні буде тимчасово відновлений тролейбусний маршрут №9 та посилений додатковими тролейбусами маршрут №1.
При внесенні у схему перекриття руху будь-яких змін та уточнень інформація буде оприлюднюватися на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради та через усі доступні засоби масової інформації.
Результатом будівельних робіт має стати запровадження в м. Чернігові нового тролейбусного маршруту - №11, який проходитиме по вул. Козацькій.

  • 0
Добавлено: 9-06-2016, 09:33
0
218

Похожие публикации


Наверх