онлайн казино Украины

Формується база даних продавців свого голосу

Формується база даних продавців свого голосуЗранку 12 квітня триває збір списків на отримання 1000 грн чи то від чернігівського міського голови В.Атрошенка, чи то з міського бюджету.

Чи випадково напередодні, 11 квітня, Кабінет Міністрів Ураїни за пропозицією міністра внутрішнів справ Авакова ухвалив урядовий законопроект про посилення відповідальності за підкуп виборців?

Тож збирання новоявленими соціалістами списків виборців з повними данними для міської влади, які бажають отримати одноразову матеріальну допомогу, є фактично формуванням бази даних тих, хто за 1000 готовий «законно» продати свій голос на виборах.

І головне!

І як же буде морально комфортно депутатам міськради начебто під тиском соціалістичного натовпу під гаслом: «Атрошенко, віддай обіцяну 1000!» виділити на матеріальну допомогу вже не 20 млн (як це зробили Соколов-Бистров у 2015 році), а 40 млн грн з міського бюджету.

Більш того, за цими списками можна без проблем йти агітаторам (звісно, яких «кришує» влада) до виборців і пропонувати таку «допомогу»...

Отже, виборчі технології удосконавлються, панове, гаспада, таварісчі.

А ось виборці, здається, ні.

  • 0
Добавлено: 13-04-2018, 08:25
0
680

Похожие публикации


Наверх