онлайн казино Украины

Соколов та Атрошенко лідирують на виборах мера у Новозаводському районі Чернігова

Соколов та Атрошенко лідирують на виборах мера у Новозаводському районі ЧерніговаСьогодні після обіду Новозаводська районна у Чернігові виборча комісія завершила підрахунок голосів та встановила результати голосування на виборах чернігівського міського голови.
Як свідчить підсумковий протокол, лідером, як і в Деснянському районі, є чинний мер міста Олександр Соколов.
Усього у голосуванні в Новозаводському районі взяло участь 36796 виборців. Недійсними визнано 1094 бюлетені. Результати волевиявлення дуже схожі з тими, які зафіксовані у Деснянському районі. Насамперед, тому, що до першої п’ятірки увійшли ті самі кандидати: Олександр Соколов (12039 голосів), Владислав Атрошенко (9578), Микола Миргородський (3983), Володимир Зуб (3841) та Ігор Андрійченко (1377). Відмінність лише у розподілі місць – Микола Миргородський тут помінявся позицією з Володимиром Зубом, піднявшись з четвертої сходинки на третю.
Цікаво те, що наступні 4 кандидати теж ті самі, хоча і йдуть в іншій послідовності – Олег Купрієнко, Андрій Міщенко, Роман Семешко, Світлана Живенко. Подібна тенденція може свідчити про майже однаковий рівень довіри до кандидатів у мери у всіх чернігівців, незалежно від того, в якій частині міста вони мешкають.
Решта здобувачів «мерської булави» отримала менше 500 голосів.
На жаль, у підсумковому протоколі немає даних про голосування у відсотках. Однак, для того, хто вміє рахувати, неважко помітити ще одну тенденцію – пропорції розподілу довіри виборців зберігаються, якщо порівняти Новозаводський із Деснянським районом. Різниця у окремих кандидатів становить 1-4%. Наприклад, у Олександра Соколова дещо менше підтримка виборців-новозаводчан, а у Владислава Атрошенка дещо більша, але у тих самих межах.
Очікується, що 29 жовтня підсумкові протоколи з обох частин міста надійдуть до Чернігівської міської виборчої комісії, де вже буде остаточно встановлено результати голосування на виборах мера. Проте, і нині можна впевнено сказати, що до другого туру вийдуть Олександр Соколов та Владислав Атрошенко.
Детальніше про розподіл голосів на «мерських» виборах у Новозаводському районі – у копії протоколу, фото якої вміщено нижче.

Добавлено: 29-10-2015, 10:15
0
0

Похожие публикации


Наверх