онлайн казино Украины

Продаж алкоголю дозволено обмежувати «на місцях»

Продаж алкоголю дозволено обмежувати «на місцях»Верховна Рада прийняла зміни до законів, які дозволять органам місцевого самоврядування на свій розсуд обмежувати продаж спиртних виробів.

Прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових».

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

Документ підтримало 230 народних обранців.

Так, законом №3149 надані повноваження органам місцевого самоврядування встановлювати заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних виробів, вин столових суб'єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) в певний час доби в межах відповідної адміністративної території.

Окрім того, документом встановлена адмінвідповідальність за торгівлю вищепереліченими виробами в заборонене рішенням відповідного органу місцевого самоврядування час доби. Тепер на порушників буде накладатися штраф в сумі від 510 гривень до 1700 гривень.

Відповідні зміни внесено до Кодексу України про адміністративні правопорушення та законів України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про місцеве самоврядування в Україні».

  • 0
Добавлено: 24-03-2018, 08:39
0
779

Похожие публикации


Наверх