онлайн казино Украины

Хто на семінар про ідеї розвитку громад? Реєструйтесь 18 жовтня!

Хто на семінар про ідеї розвитку громад? Реєструйтесь 18 жовтня!25 жовтня Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування проводитиме семінар «Нові ідеї розвитку. Креативні польські органи місцевого самоврядування для українських громад – самоврядна сфера в публічній дипломатії».

Захід проводиться за підтримки програми U-LEAD у співпраці з Міністерством закордонних справ Республіки Польща, компонент «Співпраця в сфері публічної дипломатії 2017».

Про це повідомляє Ірина Кудрик, директор Чернігівського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».
Проект має на меті популяризацію нестандартних рішень у сфері децентралізації, які втілювались у сільських та міських громадах Польщі після 1990 року.

Це сприятиме визначенню самоідентифікації та посиленню самовідповідальності у місцевих громадах.

Ця ініціатива скерована до тих, хто безпосередньо бере участь у формуванні нового місцевого самоврядування в Україні, діячів громадських організацій, які підтримують зміни, представників бізнесу та медіа, а також місцевих громад з 17-ти областей східної, південної та центральної України.

Всі зацікавлені учасники мають надіслати інформацію про себе (П.І.Б., місце роботи або організація, яку представлятиме учасник, посада, контактний номер телефону) на електронну адресу lgdc.chernihiv@gmail.com з поміткою «захід_Польща_П.І.Б (учасника)» не пізніше 18 жовтня 2017 р.

Семінар проходитиме в офісі Чернігівського ВП ЦРМС, вул. Святомиколаївська, 12-А.

Реєстрація учасників – з 9.30 до 10.00 години 25 жовтня 2017 року. Початок занять – о 10.00

Всі витрати здійснюються за рахунок організаторів.

У зв`язку з вищевикладеним просимо Вас розмістити інформацію про захід на інформаційних ресурсах Чернігівщини.

  • 0
Добавлено: 19-10-2017, 08:38
0
857

Похожие публикации


Наверх