онлайн казино Украины

Розкажіть Атрошенкові за тарифи у суботу, 3 березня

Розкажіть Атрошенкові за тарифи у суботу, 3 березняЗустріч міського голови з громадськістю, на якій обговорюватиметься питання формування тарифів і можливостей кожного у впливі на них, відбудеться у суботу, 3 березня, о 16 годині в приміщенні Новозаводської районної ради у місті Чернігові.

Так було вирішено під час спілкування в сесійній залі міськради 28 лютого, під час пленарного засідання 28-ї сесії міськради VII скликання.

Тоді група чернігівців публічно звернулася до міського голови та депутатів міської ради, висловлюючи обурення високим рівнем тарифів на опалення.

Ці ж люди представляють сили, які протягом останнього часу у вихідні скликають чернігівців на протестні акції з тарифних питань.

Відповідаючи на питання громадськості, Чернігівський міський голова зазначив, що міська влада не має впливу на тарифоутворення. Разом з тим, щоби впливати на ці складні питання, в них треба об’єктивно розібратися. Міський голова висловив готовість провести з містянами зустріч з цих питань у найближчий час.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сказав так:

«Все те, що зараз відбувалося, і те, що ми чули в залі - сигнали для всіх нас. Вони означають, що нам потрібно більше спілкуватися з людьми. Всім: і депутатам і мені як міському голові.

Я розумію і поділяю біль, стурбованість людей через неспроможність елементарно сплатити комунальні послуги, елементарно прогодуватися. Люди, які все життя відпрацювали і мають трудовий стаж 40 і більше років, які є пенсіонерами, вчителями, лікарями, сьогодні зубожіють. Вони не мають можливості навіть нагодувати в достатній кількості, не кажучи за якість їжі, своїх дітей, свою сім’ю. Це величезна біда.

Разом з тим, я хочу звернутися зараз до депутатського корпусу, до присутньої громадськості. Зрозумійте одну річ: якщо Україна буде колотитися в міжвиборчий період, нас злякається будь-який останній інвестор. Тому що інвестори не розуміють, коли вони приїжджають у центр столиці європейської країни і бачать, що біля головного законодавчого органу хтось жарить шашлик, рубає дрова, стоять палатки і це відбувається роками. Щоб ми виглядали цивілізованою країною, треба висловлювати свою думку у виборчу скриньку. Треба знаходити шляхи впливу на владу в правовому полі. І тоді країна підніметься в очах світової спільноти.

Всі ці виступи мешканців - це сигнали, які влада повинна бачити сьогодні. На них потрібно дивитися при будь-яких обставинах і, безумовно, реагувати».

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.

  • 0
Добавлено: 3-03-2018, 09:55
0
1 032

Похожие публикации


Наверх