онлайн казино Украины

Громадські слухання щодо проектів реконструкції Алеї героїв і Валу призначені на 8 грудня

Громадські слухання щодо проектів реконструкції Алеї героїв і Валу призначені на 8 грудняНа 8 грудня о 17.00 у приміщенні Деснянської районної в м. Чернігові ради (проспект Перемоги, 141) заплановано громадські слухання та презентація для всіх бажаючих проектів реконструкції Алеї героїв та парку ім. Коцюбинського («нижньої» частини Валу).

Відповідне розпорядження Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписав 10 листопада.
Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Щоправда, проект заміни прямокутних фонтанів на круглі на Алеї героїв (принаймні, у вигляді ескізів) вже давно обговорений та отримав «одобрямс» у кабінетах міськради і «гуляє» сторінками місцевих видань. До того ж це формулювання «слухання та презентація»…

Тож злі язики подейкують, що це такі ж «громадські» слухання, як у часи мера-попередника.
Інакше каже заступник міського голови Олександр Ломако.

«Вхід для всіх бажаючих вільний, ми чекаємо будь-яких конструктивних пропозицій щодо цих розроблених проектів, – прокоментував він майбутню подію. – Міська влада готова почути і врахувати думку чернігівців».

Роботи з реконструкції, враховуючи наші погодні умови, зможуть розпочатися приблизно із середини квітня, тож від 8 грудня є як раз достатньо часу для внесення можливих змін у проектну документацію й проведення тендерів.

P.S. Наступного для після розміщення цього оголошення міськрада повідомила: не на 18 годину, а на 17!

Тобто якщо в першому варіанті на слухання встигали принаймні ті чернігівці, що працюють до 17 години, то на 17-ту не встигнуть навіть вони. Що вже казати про "вдалий" вибір для громадських слухань вечора п'ятниці...

  • 0
Добавлено: 15-11-2017, 10:12
0
1 184

Похожие публикации


Наверх