онлайн казино Украины

Чернігівці проти перебудови фонтанів з прямокутних на круглі

Чернігівці проти перебудови фонтанів з прямокутних на кругліТриває збір підписів, і доволі успішно, на підтримку електронної петиції проти реконструкції фонтанів на Алеї героїв у Чернігові.

Ідею реконструкції зо два-три тижні тому презентував міський голова Владислав Атрошенко. Згідно з нею, прямокутні фонтани слід замінити на круглі чаші і поставити скульптуру.

За його сприяння у місті вже було реконструйовано фонтан, що був складовою системи кондиціонування радянського торгівельного центру «Дружба», а також встановлено новий навпроти будівлі «Полісся». Обидва – на центральній парковій алеї.

І ось петицією житель Чернігова Тетяна Киреєва заявляє, що вона «против новых фонтанов, старые очень приличные и прекрасно гармонируют с клумбами полными тюльпанов, это очень красиво и мило!». А також вона дещо збентежена, бо «складывается такое впечатление, что больше никаких проблем в городе нет, нужно в центре натыкать как можно больше фонтанов».

Петиція «Не трогать старые фонтаны на Аллее Героев!» відкрита для збору підписів 22 березня і за половину терміну вже набрала айже 80% необхідної кількості голосів – 196 із 250 необхідних.

  • 0
Добавлено: 8-04-2017, 10:10
0
902

Похожие публикации


Наверх