онлайн казино Украины

Перехрестя проспектів Чернігова вкотре перекрите. На тиждень

Перехрестя проспектів Чернігова вкотре перекрите. На тижденьУ місті вкотре буде перекрито вулицю, і навіть не вулицю, а ціле перехрестя, при чому центральне.

Мова про поворот з проспекту Перемоги на проспект Миру, а також виїзд з просп. Миру на просп. Перемоги в Чернігові. Вони будуть цілодобово перекриті на тиждень з 5 до 12 листопада.

Це тому, що...

«Гідроізоляція підземного переходу біля готелю Україна буде зроблена ще на двох ділянках», – повідомляє Чернігівська міська рада.
Таке рішення прийняв 3 листопада виконком міськради на позачерговому засіданні.

Рух проспектом Перемоги, а також проспектом Миру в напрямку до площі при цьому не зачіпатимуться.
Роботи будуть виконуватися в рамках реконструкції цього підземного переходу, яка зараз триває.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, коментуючи це питання на засіданні виконкому, підкреслив, що поступове влаштування нової гідроізоляції над усією площею переходу планувалося на майбутнє. Але, оскільки з’явилися підтікання, дві наступні ділянки будуть зроблені зараз.

«Якщо нас не підведе прогноз погоди, то зараз в нас на тиждень буде таке «вікно» по погоднім умовам, коли можливо виконати гідроізоляцію підземного переходу на цих ділянках», – прокоментував Владислав Атрошенко. – Ми узгодили з підрядником, що нова гідроізоляція буде накладатися «внахлест» з сусідніми ділянками, й таким чином буде сформований суцільний шар».

На думку міського голови, проведення таких робіт раніше й одночасно над усією площею підземного переходу було теоретично можливим, але несло б і додаткові труднощі. Зокрема, перекриття руху на всьому перехресті на довгий час було би більш важким для городян, ніж часткові по кілька днів.

  • 0
Добавлено: 6-11-2017, 09:32
0
788

Похожие публикации


Наверх