онлайн казино Украины

Дивовижні рішення щодо деяких зупинок – проміжні або вимушені

Дивовижні рішення щодо деяких зупинок – проміжні або вимушеніЧиї то «геніальні» рішення, чиї втілені «прогресивні» ідеї? – мучить багатьох чернігівців запитання щодо встановлення деяких зупинок громадського транспорту в Чернігові.

Адже народ, як в народі й кажуть, має знати своїх «героїв».

Йдеться про найбільш дивовижні рішення з установки нових зупинок-навісів на зупинці «5 кутів» з боку спуску з вул. 1 Травня та зупинки біля обласного військкомату.

В першому випадку народ переймався: чи її не втулять впоперек тротуару? Точно так і сталося.

В другому – під навісом зупинки місце посадки дерева, та й сама зупинка, як кажуть «злі язики», практично не потрібна з огляду на «щільність» графіку руху автобуса №14.

Однак, як і годиться, відповідального за конкретне рішення не знайдеш. Адже відповідальність традиційно «розмазана» на багатьох осіб.
Як повідомили в Управлінні ЖКГ Чернігівської міськради, місце встановлення зупинки обирається депутатською комісією.
Також на рішення впливає поліція своїми приписами. Відбувається ще узгодження на предмет наявності підземних комунікацій. А також на додачу є норма про два метри від межі проїжджої частини.

Ось через останню обставину й пренесено місце встановлення зупинки-навісу на 5 кутах. Що зробити, щоб з нової зупинки було видно, який транспорт наближається, обіцяють ще подумати.

Зупинку біля обласного військкомату також обіцяють ще облаштовувати.

В управі ЖКГ повідомляють, що з сотні (!) запланованих на цей рік зупинок 41 облаштована і роботи щодо 2-3 зупинок щодня тривають.
А ось коментаря щодо глобального «геніального» рішення зробити прозорий дах у зупинках – немає. Хоча саме це рішення, напевно, мало б бути одноосібним певного проектувальника. Котрий сам, вочевидь, не в курсі про палюче літнє сонце під час очікування транспорту.

  • 0
Добавлено: 16-08-2017, 08:34
0
1 080

Похожие публикации


Наверх