онлайн казино Украины

Ліквідацію зупинки «Грибоєдова» міськрада не проводила, Або «Не хочеш ... – не мучай»

Ліквідацію зупинки «Грибоєдова» міськрада не проводила, Або «Не хочеш ... – не мучай»Міська рада не ліквідовувала зупинку громадського транспорту «вул. Грибоєдова», розташовану на вул. 1 Травня.

В цьому запевняють в управлінні транспорту та зв’язку Чернігівської міськради.
Чому повз ту зупинку без зупинки пропливають «лайнери» маршруту №12, в управлінні не можуть чітко відповісти. У телефонній розмові лишень припускають, що автобуси могли бути заповнені й не могли більше взяти пасажирів.
Це й зрозуміло: дізнаватися причини таких «реформ» слід би в підприємстві, яке отримало для обслуговування найбільш популярний (і прибутковий) міський автобусний маршрут.

Однак потужні керівники та підприємці з ТОВ «Пассервіс-Люкс» міцно забарикадувалися за диспетчерами, секретарками та номерами телефонів керівництва, які не відповідають мабуть що трохи рідше аніж ніколи (як ось наданий тел. 723427 – заступник директора, дехто Сергій Володимирович Вакуленко).

Втім, це теж зрозуміло. Автобуси наповнені приблизно на 100-150%, квитки продані, на маршруті повна монополія, в місті ледь-ледь менше як повна.
То які коментарі, кому й навіщо?

За відсутністю пояснень, чому трудящих за встановленими тарифами не слід везти трудитися навіть у заповненому на 100% потворному «ПАЗику», спробуймо визначити можливі варіанти причин такого явища – ігнору зупинок.
Отже, дані на вході: з 8 до 9 ранку 8 лютого щонайменше три автобуси маршруту №12 ігнорують зупинку «вул. Грибоєдова». Три поспіль один за одним.
Розглянемо варіанти, чому б не забрати клієнтів і не отримати гроші за надання послуги трансферу.

  • 0
Добавлено: 9-02-2017, 10:31
0
781

Похожие публикации


Наверх