онлайн казино Украины

Управління транспорту і зв’язку запропонувало віддати 27 маршрут комунальному підприємству

Управління транспорту і зв’язку запропонувало віддати 27 маршрут комунальному підприємству12 листопада відбулося засідання координаційної ради з питань організації транспортного забезпечення населення м. Чернігова.
На порядку денному було заплановано розгляд трьох питань. Одним з яких – про можливі шляхи оптимізації роботи міського комунального транспорту, зокрема міського автобусного маршруту №39 «Олександрівка – вул. Старобілоуська».
На засіданні ради начальником Управління транспорту і зв’язку Бельським О.В. було запропоновано створити новий маршрут №39-а (Олександрівка – Лікеро-горілчаний завод), який буде обслуговувати існуючі маршрути: частково №39 та повністю №27. За дану пропозицію всі члени ради проголосували одноголосно. На диво, активно підтримав ідею представник ДП «Пассервіс» Сергій Вакуленко, який до цього наполегливо боровся за маршрут №27.
Управління транспорту і зв’язку ЧМР запевняє, що транспортний засіб на обслуговування нового маршруту №39-а є в необхідній кількості – 16 одиниць (з них 2 – резервні машини).
«Хочеться вірити, що влада нарешті подумала про розвиток комунального транспорту, хоча це буде видно тільки по кінцевому результату. Дана пропозиція, на мій погляд, є досить доречною і вирішить питання з прибутковим маршрутом №27, на який вже кілька місяців не можуть визначити переможця. А також це дозволить розвиватися комунальному підприємству і можливість заробляти місту, чого ми й прагнемо», – зазначила голова Чернігівської міської організації партії «Демальянс» Тетяна Романова.
А отже, чекаємо на проведення конкурсу на новий маршрут і вже дуже скоро побачимо, наскільки він ефективно працюватиме.
Для вирішення інших питань в порядку денному, необхідно першочергово провести перегляд транспортної мережі міста і створити гідні умови для пасажира та перевізника, повідомили у Прес-службі Чернігівської міської організації партії Демальянс.

Добавлено: 16-11-2015, 10:12
0
0

Похожие публикации


Наверх