онлайн казино Украины

29-й маршрут пустили на Єськова

29-й маршрут пустили на ЄськоваУ Чернігові з 1 лютого в якості експерименту, буде внесено зміни до схеми автобусного маршруту загального користування № 29 «Подусівка – Завод Автодеталь», починаючи з району Чернігівської обласної лікарні, з наступним шляхом проходження: Подусівка – за маршрутом – пр. Миру – вул. Михалевича – вул. Єськова (кінцева), далі в зворотному напрямку: вул. Єськова - вул. Михалевича – пр. Миру – вул. І. Мазепи – Любецька – за маршрутом.
Увага! У зв’язку зі зміною схеми автобусний маршрут № 29 не буде обслуговувати наступні зупинки, що знаходяться на проспекті Миру: «СТО», «вул. Тичини», «вул. Любченка», «Завод «Автодеталь». Пропонуємо скористатись тролейбусними маршрутами № № 2, 3, 4, 10 та автобусними маршрутами № 30, 33, 42.
Впровадження змін обумовлено численними зверненнями громадян та представників депутатського корпусу, що надійшли до міської ради, щодо відновлення якісного транспортного сполучення між районом вул. Єськова та районом Ремзавод. Отже, мешканці вул. Єськова зможуть швидше добиратись до дитячих навчальних та дошкільних закладів, розташованих в районі Ремзавод.
Новий шлях проходження автобусного маршруту № 29 також полегшить сполучення міста з комплексом медичних закладів, що знаходяться в районі Чернігівської обласної лікарні, пише прес-служба міськради.

  • 0
Добавлено: 6-02-2017, 09:26
0
1 006

Похожие публикации


Наверх