онлайн казино Украины

Бондарчук хоче відновитися на посаді заступника Атрошенка, бо не погоджується з причиною звільнення

Бондарчук хоче відновитися на посаді заступника Атрошенка, бо не погоджується з причиною звільненняЕкс-заступник міського голови Чернігова Валерій Бондарчук з питань будівництва та архітектури подаватиме до суду, аби відновитися на посаді, тому що не погоджується із причиною звільнення.
Про це він заявив у телефонному коментарі svoboda.fm.
«Я не погоджуюсь з тим, за що мене звільнили, те, що було написано у проекті рішення» - сказав він.
Зазначимо, що на 13 сесії міськради 30 листопада проект рішення щодо звільнення Бондарчука подали 2 фракції: «Наш край» та БПП. В вину йому поставили грубе порушення посадових обов’язків, а саме: він не розробив комплексну схему розміщення МАФів, концепцію Генплану та не дав землю учасникам АТО на Лісковиці.
Також він спростував інформацію, яку озвучив Владислав Атрошенко, мовляв, він домовився із Бондарчуком, що той не подаватиме до суду у випадку звільнення(на момент ухвалення рішення Бондарчук перебував на лікарняному та не прозвітував за роботу – ред..).
«Якби були якісь домовленості, то може я пішов би сам і написав заяву, а не по статті?» - сказав Бондарчук.
Також він вважає, що його звільнення продиктоване політичними мотивами і бажанням завести на його місце представника «Нашого краю».(нинішній кандидат – голова Новозаводської районної ради Олександр Атрощенко – від цієї політсили. Бондарчука, у свою чергу, пов’язують із «Батьківщиною» – ред..).
Зараз Валерій Бондарчук знаходиться у Києві і подати клопотання до суду планує до кінця року. За його оцінками, шанси виграти справу доволі високі.

Добавлено: 23-12-2016, 10:14
0
0

Похожие публикации


Наверх