онлайн казино Украины

Долю місця заступника Атрошенка вирішить суд?

Долю місця заступника Атрошенка вирішить суд?Призначення Атрощенка заступником Атрошенка ще під питанням навіть в разі підтримки цієї кандидатури на сесії, адже звільнений Бондрачук подав до суду.
Така думка пролунала сьогодні, 20 грудня, під час постійної земельної комісії міської ради.
Призначення Атрощенка заступником Атрошенка ще під питанням навіть в разі підтримки цієї кандидатури на сесії, адже звільнений Бондрачук подав до суду.
Така думка пролунала сьогодні, 20 грудня, під час постійної земельної комісії міської ради.
За словами окремих депутатів, колишній заступник мера Валерій Бондарчук подав до суду щодо незаконного звільнення його із займаної посади.
Отже, є вірогідність, що суд ухвалить рішення про поновлення його на посаді. Тоді Олександру Атрощенку, в разі його призначення, доведеться залишити свою посаду.
Неофіційно депутати визнають, що призначення Атрощенка має також політичну складову, хоча сам кандидат наполягає на виключно професійних аспектах своєї діяльності. Олександр Атрощенко підкреслює, що хоча він і був обраний депутатом Новозаводської районної ради від партії «Наш край», він не є її членом.
Як раніше повідомляло видання Svoboda.FM, Атрошенко заявив, що Бондарчук не буде оскаржувати рішення про своє звільнення через суд.
Валерій Бондарчук був звільнений рішенням сесії 30 листопада.

Добавлено: 20-12-2016, 14:41
0
0

Похожие публикации


Наверх