онлайн казино Украины

Прокуратура просить міськраду розслідувати неправдиві дані у деклараціях Кириченка

Прокуратура просить міськраду розслідувати неправдиві дані у деклараціях КириченкаЧернігівська місцева прокуратура просить Чернігівську міську раду провести службове розслідування щодо неправдивих даних, які вказав у своїх деклараціях за 2015 рік заступник міського голови Олександр Кириченко.

Зокрема, вказується на те, що прокурори з повідомлень ЗМІ дізнались про невідповідність даних в паперовій та електронній декларації Кириченка за 2015 рік.
Очевидно, йдеться про «іміджевий» матеріал під назвою «Амнезія» Кириченка: профільний заступник мера Чернігова оприлюднив неправдиву декларацію».
Там вказується, що Кириченко в електронній декларації за 2015 рік записав суттєво більше майна, аніж в паперовій за той самий період. Мова про земельні ділянки, нерухомість, автомобілі та підприємства.
Прокуратура просить надати матеріали службового розслідування щодо Кириченка до 10 січня 2017 року.


Зазначимо: скандал довкола профільного заступника з питань ЖКГ та транспорту Олександра Кириченка не вщухає вже кілька місяців.
Його звинувачують у так званій «ламповій справі», про яку ми неодноразово вам повідомляли.
Під час засідання 13-ї сесії міськради його відставки домагалися представники партії «Наш край». Вони не задоволені діями Кириченка (відстороненого від головування на конкурсі по маршрутам ) під час запровадження у місті транспортної реформи. Мовляв, він погрожував перевізникам, які представлені серед депутатів цієї фракції, що забере у них всі вигідні маршрути.
Ця невідповідність даних у деклараціях може бути черговою підставою для звільнення Кириченка.

Добавлено: 22-12-2016, 11:23
0
0

Похожие публикации


Наверх