онлайн казино Украины

«Світлодіодна сага», серія 2. «Темна» афера Кириченка набирає обертів

«Світлодіодна сага», серія 2. «Темна» афера Кириченка набирає обертівЗагадкова і водночас абсурдна ситуація з встановленням світлодіодних світильників у Чернігові обростає новими шокуючими подробицями.
Уся ця катавасія триває вже кілька місяців, і за цей час назбиралося багацько феноменальних фактів, що не піддаються здоровому глузду.
Як відомо, за результатами проведеної процедури відкритих торгів 22 серпня між управлінням ЖКГ Чернігівської міської ради і сумнівною черкаською фірмою ТОВ «ДВРП-МОНТАЖ» був укладений договір.
Предмет угоди – реалізація програми «Модернізація мереж зовнішнього освітлення міста Чернігова на 2016 рік». Ціна «світлого» питання – 7 мільйонів 251 тисяча гривень. Плюс ПДВ – 1 мільйон 450 тисяч. Відповідальний за заміну майже 2 тисяч ртутних лампочок на світлодіодні – заступник міського голови Олександр Кириченко.
Перші сім вулиць обласного центру, згідно з документацією, мали б бути освітлені новими ліхтарями вже у вересні. Утім, зрушувати процес із мертвої точки профільний заступник міського голови Олександр Кириченко (представник «Радикальної партії Олега Ляшка») чомусь не поспішав.
І лише коли про це довідалася місцева преса і забила на сполох (а це було в середині жовтня), наляканий чиновник розпочав бодай якісь роботи. Але реалізацією програми ці роботи назвати язик не повертається. Ситуація називається «мазохізм і самогубство».
Розкладемо все по поличках.

«Паранормальний» конкурс, або Оборудка з елементами містики
Із власних джерел стало відомо, що насправді торги на виконання робіт із освітлення виграла одна з чернігівських фірм (ТОВ «Електротехнічна компанія «Інтерком»), що запропонувала найнижчу ціну.
Але Олександру Кириченку не сподобався такий сценарій. Відомо також, що виконком Чернігівської міської ради пропонував на роль підрядника ще одну місцеву фірму «Атілос», яка, до речі, була готова виконати роботи на 20 тисяч гривень дешевше, ніж ТОВ «ДВРП-МОНТАЖ».
До того ж «Атілос» уже багато років займається виготовленням і обслуговуванням електричного освітлювального устаткування. Але – о, містика: Олександр Кириченко «протягує» в переможці таємничу черкаську фірму, що спеціалізується на торгівлі деревиною та оренді техніки. До того ж, у ТОВ «ДВРП-МОНТАЖ» навіть не було необхідного пакета документів. Абсурд! Нонсенс! Кримінал!

Добавлено: 26-10-2016, 09:29
0
0

Похожие публикации


Наверх