онлайн казино Украины

У Чернігові вдруге відбудеться ярмарок «SALO»

У Чернігові вдруге відбудеться ярмарок «SALO»Цієї суботи, 10 лютого 2018 року, в Чернігові, проспект Миру, 194, на території Відкритого громадського простору «Publiс Space «RemZavod» Центр громадських ініціатив та Обласна агенція регіонального розвитку "Вектор" проведуть щорічний Fest-Ярмарок «SALO-2018».

Завданням фест-ярмарку є удосконалення постійно діючого щосуботнього Фермерського ярмарку.

Його метою є збереження та поглиблення культурних загальнонаціональних та місцевих традицій, формування нового подієвого туристичного маршруту, зазначають організатори.

Проводиться Фест-ярмарок «Сало-2018» на підґрунті щосуботнього Фермерського ярмарку понад три роки за ініціативи Чернігівської міської ради та Чернігівської обласної державної адміністрації.

"Ярмарок сала - одна п'ятдесята того, що треба зробити."Субота. Чернігів. Ярмарок!" - наш слоган. Наша мета - 50 фестивальних подій на рік. Ярмарки - щосуботи. Не лише традиційні, до яких долучаються наші фермери, а й тематичні, як цьогорічний ярмарок сала, як Різдвяний ярмарок. Заплановані ярмарок хліба, книжковий фест, інші. Так ми просуваємо бренд Чернігова.

У нас ярмарок "SALO" торік відвідало майже сім тисяч осіб, а на звичайних фермерських ярмарках - ввесь час буває понад п'ять тисяч. Якщо зможемо організувати 50 фест-ярмарків і 20 бігбордів із інформацією про них у Києві та дорогою до нашого міста - скільки б людей приїхало в Чернігів?" - говорять представники Центру Громадських Ініціатив

Під час цьогорічного фест-ярмарку чернігівці та гості міста зможуть відвідати виставку-продаж сала та м'яса, виставку виробів із сала; спробувати куліш із салом, що його приготують представники Першої Чернігівської Сотні, поцінувати українські ковбасні вироби, шашлики та гарячі напої; побачити виступи художніх колективів Чернігівщини. Дітям теж буде чим зайнятися. На них чекають цікаві конкурси та інші розваги.

Організатори сподіваються, що до наступних Fest-Ярмарків різної тематики долучаться творчі, мистецькі виробничі спільноти Чернігівщини, вносячи неповторний колорит в ярмаркове дійство, популяризуючи свою творчість, талант, проявляючи незгасну любов до рідного краю.

  • 0
Добавлено: 9-02-2018, 09:35
0
840

Похожие публикации


Наверх