онлайн казино Украины

Чернігівська ОДПІ освоює субвенцію з міського бюджету

Чернігівська ОДПІ освоює субвенцію з міського бюджетуДля забезпечення комфортних умов платникам податків у Центрі обслуговування платників Чернігівської об’єднаної державної податкової інспекції на сесії Чернігівської міськради 29 вересня було виділено місцевим податківцям кошти з місцевого бюджету як субвенцію.
Чернігівська ОДПІ продовжує освоєння коштів, виділених відповідно до Програми здійснення додаткових заходів із мобілізації коштів до міського бюджету міста Чернігова на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 29.09.2016 року № 11/УІІ-12.
Зокрема, поряд зі стрімким розвитком сучасних інформаційних технологій потребує оновлення комп’ютерна та офісна техніка.
Так, інспекцією придбано три сучасних комп’ютери для облаштування додаткових робочих місць для відвідувачів - з доступом до мережі Інтернет та із встановленим програмним забезпеченням для подання документів в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.
З метою удосконалення системи управління якістю щодо послуг, які надають фахівці Центру обслуговування платників, місце модератора облаштовується придбаним сучасним ноутбуком та багатофункціональним пристроєм.
Крім того, в приміщенні Центру обслуговування платників інспекції встановлено нову систему протипожежного захисту.
У планах до кінця року - оновити пандус, вхідну групу, які будуть технічно пристосовані для людей з обмеженими фізичними можливостями та буде здійснена реконструкція вбиральні для осіб з обмеженими можливостями. На теперішній час триває підготовка та узгодження відповідної технічної документації.
Додаткові кошти органів місцевого самоврядування з місцевих бюджетів для виконання органами ДФС делегованих законами України повноважень - це вагома допомога на шляху відомства до повної ліквідації багатолюдних черг, які змушені долати підприємці та пересічні громадяни, необов’язковість їх систематичних візитів до інспектора, обмеження рамок бюрократичної тяганини при отримані різного роду довідок, прозорість і оперативність роботи податківців.

Добавлено: 8-11-2016, 09:00
0
0

Похожие публикации


Наверх