онлайн казино Украины

У Чернігові тепер платників податків будуть обслуговувати по-новому

У Чернігові тепер платників податків будуть обслуговувати по-новому«Центр обслуговування платників податків створюється з метою забезпечення виконання органами державної податкової служби організації надання послуг відповідно до світових стандартів якості обслуговування платників податків», - наголосив Валентин Осипенко.

До сьогодні різні підрозділи податкової інспекції надавали послуги платникам податків. Відповідно їм доводилося контактувати з великою кількістю співробітників, ходити по кабінетах, вистоювати у чергах.

Відкриття цього центру стане кроком до нового рівня взаємовідносин податкової служби з платниками. Вперше підприємці зможуть отримувати консультації фахівців податкової на робочому місці – оперативно, швидко, без зайвої метушні та бюрократії.

Як і інші сервісні центри, ЦОПП надаватиме повний комплекс послуг з отримання довідок, взяття на облік, надання безкоштовного програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді тощо.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов позитивно оцінив створення якісно нових умов для платників податків. Він зазначив, що нові стандарти роботи працівників податкової служби у даному центрі спрямовані на забезпечення зручності платників податків, що, на його переконання, сприятиме й розвитку підприємницької діяльності у місті.

Олександр Соколов зауважив, що у рамках реалізації державної політики щодо реформування системи надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування у місті наразі ведеться відповідна робота по створенню Центру надання адміністративних послуг, у системі якого працюватимуть і деякі служби податкової інспекції міста.

„Ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Головним є те, що перелік послуг постійно розширюватиметься у залежності від потреб та побажань наших клієнтів-платників. Податкова служба повністю орієнтована на потреби платників, це практика багатьох розвинених країн світу. Впевнений, що наші зусилля також приведуть до підвищення престижу податкової служби та стрімкого зростання податкової культури у суспільстві”, – підкреслив начальник ДПІ у м. Чернігові ДПС Федір Уляненко під час відкриття Центру.

Основні завдання, які буде виконувати центр — створення комфортних умов для платників податків з метою забезпечення ними повної і своєчасної сплати до бюджету податків і зборів, надання їм комплексу послуг з отримання дозвільних документів, удосконалення процесу приймання податкової звітності від суб'єктів господарювання, забезпечення швидкого доступу платника до інформації.

  • 0
Добавлено: 15-06-2012, 11:46
0
615

Похожие публикации


Наверх