онлайн казино Украины

Затвердження нової транспортної мережі у Чернігові знову відклали через приміські маршрути

Затвердження нової транспортної мережі у Чернігові знову відклали через приміські маршрутиЗатвердження нової транспортної мережі автобусів у Чернігові відкладено до наступного засідання виконкому, яке відбудеться на наступному тижні.
Про це сьогодні, 15 вересня, заявив міський голова Владислав Атрошенко.
Він ініціював зняття цього питання з розгляду виконкому.
Ініціатива Атрошенка викликала неоднозначну реакцію у присутніх.
«За» затвердження нової транспортної мережі і розгляд питання, про плюси і мінуси якої ми вже розповідали вам у минулих матеріалах, активно виступали профільний заступник Олександр Кириченко та член виконкому від «Батьківщини» Юрій Власенко.
Проти були секретар міськради Віктор Бистров та Атрошенко.
Останній, пояснюючи свою позицію, сказав, що головна проблема – приміські маршрути(1,36,160 ітд – ред.), які перейдуть у відання профільного департаменту ОДА.
В новій транспортній мережі приміських маршрутів не буде і конкурси на них проводитиме облдержадміністрація.
«Якщо ОДА до 20 грудня(коли міськрада повинна затвердити нову транспортну мережу – ред.) не встигне провести ці конкурси, то певна частина жителів Чернігова залишиться без приміських маршрутів. Це значний ризик і нам треба його враховувати» - сказав Атрошенко.
Його позицію підтримав Віктор Бистров, також озвучивши побоювання щодо своєчасного проведення конкурсів ОДА.
Профільний заступник Олександр Кириченко побачив у знятті рішення політичні мотиви: «Я розумію, чому Бистров так говорить. Однак нам не треба гаяти час. Перевізники мають пропозиції щодо оновлення транспорту. У нас є домовленості з ОДА щодо проведення конкурсів» - сказав Кириченко.
«Те, що у Нашому краї багато перевізників – це не причина зняття питання. Це моя особиста позиція» - відреагував Атрошенко.
Він заявив, що не хоче поспішати, а хоче попрацювати над питанням. Також Атрошенко додав, що вдалося досягнути згоду із перевізниками щодо чіткого графіку руху і оновлення автопарку.

Добавлено: 16-09-2016, 10:24
0
0

Похожие публикации


Наверх