онлайн казино Украины

Перш ніж піти, прокурор підбив підсумки півріччя

Перш ніж піти, прокурор підбив підсумки півріччяПрокурор області Віктор Носенко 22 липня (в останній день на посаді) провів підсумкову нараду за результатами роботи органів прокуратури області у І півріччі 2016 року.
Обговорено ряд актуальних питань реалізації прокурорських повноважень, насамперед у сфері боротьби із корупцією, протидією злочинності тощо.
З доповідями щодо конкретних результатів роботи за минулий період виступили перший заступник та заступники прокурора області, які більш детально зупинилися на напрацюваннях та проблемних питаннях на закріплених напрямах роботи.
Звернуто увагу на низку важливих питань, які потребують вирішення: подолання негативних тенденцій в динаміці та структурі злочинності; активізація стану протидії корупції, насамперед у фінансово-кредитній, банківській системах, агропромисловому та паливно-енергетичному комплексах; виявлення злочинів у сфері освіти, охорони здоров’я, земельних відносин та охорони довкілля. Заслухано керівників місцевих прокуратур щодо наявних недоліків у роботі та шляхів їх вирішення.
На завершення наради прокурор області акцентував увагу присутніх на необхідності подальшої активізації прокурорсько-слідчої діяльності: «Ми зобов’язані з найвищим ступенем відповідальності ставитися до виконання поставлених перед кожним із нас завдань».
За результатами роботи наради визначено додаткові заходи, спрямовані на підвищення ефективності роботи органів прокуратури області.

Добавлено: 25-07-2016, 13:11
0
0

Похожие публикации


Наверх