онлайн казино Украины

Міліція шукала недоліки в своїй роботі

Міліція шукала недоліки в своїй роботі Аналіз підсумків роботи органів та підрозділів внутрішніх справ Чернігівщини за вісім місяців нинішнього року провели на розширеному засідання колегії Управління МВС в області, яке відбулося в конференц-залі адмінбудівлі УМВС. У нараді, поряд із членами колегії, взяли участь начальники галузевих служб, керівники міськрайлінорганів внутрішніх справ області разом із своїми заступниками.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

Учасники засідання розглянули результати роботи підрозділів кримінальної міліції ОВС області у звітному періоді, визначили причини та умови наявних недоліків, обговорили заходи, які слід запровадити для вдосконалення оперативно-службової діяльності міліції в подальшому. В цьому контексті розглядався стан організації розкриття та розслідування злочинів, насамперед тяжких та особливо тяжких. Тут також не обійшлося без пошуку шляхів боротьби з недоліками.

На вимогу начальника УМВС Олександрі Михайлика, буде суттєво активізовано роботу оперативних підрозділів, насамперед - карного розшуку. Досвідчені фахівці з обласного апарату повинні набагато більше уваги приділяти наданню практичної допомоги колегам на місцях, не уникати особистої участі в розкритті найбільш тяжких та резонансних злочинів.

Також провели докладний аналіз стану діяльності міліції громадської безпеки щодо профілактики злочинності, забезпечення охорони громадського порядку в регіоні, присутні обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Враховуючи виняткову важливість надійного захисту економіки держави від злочинних посягань, одним з основних питань на колегії стала протидія злочинності у сфері економіки регіону, стан боротьби з хабарництвом і корупцією, виявлення та усунення прорахунків на цьому напрямку діяльності.

Також на засіданні колегії Управління МВС в області говорилося й про стан досудового слідства в органах внутрішніх справ області, був проведений аналіз причин допущених недоліків, поставлені перспективні завдання на вересень цього року.

Не обійшли увагою учасники розширеного засідання колегії УМВС і проблеми комплектування органів та підрозділів міліції новими кадрами, високоякісної професійної підготовки співробітників, підтримання належного стану дисципліни і законності в діяльності органів внутрішніх справ області.

Підбиваючи підсумки наради, начальник УМВС в області довів до відома підлеглих вимоги, які висуває перед правоохоронцями Міністр внутрішніх справ України, та з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності, визначивши терміни їх виконання.

Добавлено: 10-09-2012, 12:06
0
0

Похожие публикации


Наверх