онлайн казино Украины

В енергетиків із забудовником – «Санта-Барбара», а люди страждають без електрики

В енергетиків із забудовником – «Санта-Барбара», а люди страждають без електрикиЕнергетики готові підключити до електромереж новобудову у Чернігові на вулиці Чорновола (Войкова), 27, тільки-но забудовник та підрядник підпишуть з ними угоди на енергопостачання.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач.
За його словами, минулого понеділка під час зустрічі з головою облдержадміністрації вони досягли домовленості про те, що забудовник повністю завершить будівництво і з ним укладуть тимчасову угоду на постачання електроенергії.
«Ми готові до підписання, - підтвердив Володимир Ткач. - Після зустрічі до нас прийшов забудовник, однак підрядник та засновник не з’явився. Тому, що кабельна лінія на одній юридичній особі, а підстанція – на іншій, тож ми мали укласти дві тимчасові угоди. Мешканці житлового будинку прийшли, обурювалися, казали: «Приймайте на свій баланс підстанцію, робіть що хочете». Справа не зрушила з місця».
Як стверджує очільник «Чернігівобленерго», нині люди страждають не через «поганих» енергетиків.

«Ми готові подати напругу, але нам потрібен споживач, котрий його прийме-господар електромереж. А там така Санта-Барбара у цій підстанції з цими кабельними лініями: будували одні, передали другим, продали третім, Войкова, 10 залежить від Войкова, 27, – розповів Володимимр Ткач. – Вони всередині у себе грошима обмінялися, тому, що є підтвердження, що Войкова, 10 сплатив гроші в розстрочку Войкова, 27 за підключення до підстанції, є квитанції. Ми це все передали в правоохоронні органи. Я це зробив особисто, передав до прокуратури та МВС ще рік тому. І де ж ці документи? На жаль, справа не рухається».

Добавлено: 15-07-2016, 10:21
0
0

Похожие публикации


Наверх