онлайн казино Украины

Експерт: Угоду про асоціацію з ЄС підпишуть або наступного року, або ніколи

Експерт: Угоду про асоціацію з ЄС підпишуть або наступного року, або ніколиЕксперт Олександр Сушко переконаний, що у разі, якщо Угоду про асоціацію із Європейським Союзом не підпишуть у 2013 році, то її не підпишуть вже ніколи.
"Вона може бути підписана у 2013 році, або не буде ніколи підписана. Ситуація на сьогодні у цій сфері абсолютно прозора, або зараз робляться кроки в напрямку підписання цієї парафованої угоди і максимальна дата її підписання - листопад 2013, або вона відправляється в архів і думаю, що історики міжнародних відносин зможуть ще довго вивчати текст уже оприлюдненої угоди, як взірець цікавого проекту, який не відбувся", - вважає Сушко.

Він додав, що Україна захоче повернутися до теми Угоди, але тоді все треба буде починати з початку.

"Якщо комусь із якихось причин захочеться її підписати у 2015 році , то все почнеться з початку, тобто формування переговорних позицій, надання мандату на переговори, ведення переговорів і так далі", - зазначив експерт.

Нагадаємо, Європейський Союз готовий підписати Угоду про асоціацію з Україною вже у першій половині наступного року. Про це заявив Комісар ЄС з питань розширення Штефан Фюле.

Добавлено: 14-12-2012, 13:00
0
0

Похожие публикации


Наверх