онлайн казино Украины

На базі КП «Дільниця з благоустрою» буде КП «Будкобуд»

На базі КП «Дільниця з благоустрою» буде КП «Будкобуд»У Чернігові буде організовано нове комунальне підприємство (КП), покликане розв’язувати (і, можливо, навіть розв’язати?) чимало існуючих нині проблем.
Зокрема це і гармонійна архітектура, і безпритульні громадяни, і зайнятість населення, соціалізація громадян-лежнів та наболіле зоозахисникам питання безпритульних псів.
Днями були оприлюднені розпорядження міського голови Владислава Атрошенка, котрі здавалися «половинчастими» у вирішенні вищеназваних проблем. Це розпорядження № 101-р від 30 березня про призначення радника з архітектури та № 98-р від 28 березня в частині пункту про ремонт малих архітектурних форм.
Однак, виходячи з кількості й масштабів проблем, залишених у місті попередньою владною командою, було вирішено: організувати КП «Будкобуд». Тим більше, що деяка матеріальна, а переважно – кадрова база для старту нового КП вже є. Нею стане стане ліквідоване КП «Дільниця з контролю за благоустроєм…».
На посаду начальника КП «Будкобуд» ретельно розглядається кандидатура Сергія Аґруса. Та що казати розглядається – це практично формальність з огляду на досвід, харизму і здатність до виховання молоді – якості, котрі не раз у Чернігові й області демонстрував пан Аґрус.
Він коротко прокоментував таку можливість ексклюзивно для Svoboda.FM.
– Перш за все, скажіть, як же Ви зможете в разі призначення розв’язувати коло проблем, між собою не пов’язаних? Скажімо, архітектура і соціалізація не дуже корисних суспільству громадян…
– Да что вы, коллеги! Это же связано напрямую! Вот, скажем, естьпокерок, который в жизни ни одной будки не построил. Сидит себе в этих ваших интернетах, кодит какие-то коды… А с нашим КП мы его привлечем, дадим возможность стать человеком. Ведь будку не построил – ты кто? Покерок мелкий.
– А безпритульні? І громадяне, і блоховози? Кажуть, їх можна годувати одне одному для розв’язання проблем.
– Нет, это не совсем путь решения. Скорее только средство обеспечения провиантом. На самом деле граждане могут строить будки, а псинки – в них заселяться. Вот у нас много-много многоэтажек, а во дворе что? Качели. турники и прочая аматура, чтоб выхлопывать ковры. А будки где? Нет. Люди, которых злая судьба выгнала на улицу, поставят жилье и себе, и песики не будут мерзнуть на ветру. Вот и «Пси-шанс» нас потому поддерживает.
– Але ж матеріали потрібні ще. Банальна деревина.
– Все на самом деле учтено. У меня есть хорошие знакомые, а у них – охотничьи хозяйства, в которых среди видов деятельности – вырубка леса, а в аренде – куча эти, как их… гектаров. Организуем закупки. Это мы можем.
– Хіба ж буде архітектура гармонійна в разі забудови «хто що як зміг»?
– Для этого и есть советник по архитектуре, а также – проектные организации. Закажем несколько тиовых проектов. Такие фирмы я тоже знаю. Все схвачено. И будки будут желтые. Все одинаково.
– Чудові плани. Але здатність до соціалізації деяких безпритульних та ледарів викликає сумніви…
– Будем разбираться в рабочем порядке. Наша задача на первом этапе все-таки дать лопату в руки каждому, кто хочет построить будку и не считаться покерком.
– Лопату?
– Инструментов мы закупим всяких разных, чтоб всем хватило. Но лопаты, конечно, в первую очередь. Главное ведь – основа, фундамент!
– Що ж, успіхів! І щоб ніяких покерків у нашому місті трудової, бойової і партизанської слави!
– Спасибо.

Добавлено: 2-04-2016, 09:32
0
0

Похожие публикации


Наверх