онлайн казино Украины

Ялину в Чернігові зрізали як суху

Ялину в Чернігові зрізали як суху Такий висновок зробила комісія із фахівців комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм» Чернігівської міськради, представників комунального підприємства «Зеленбуд» та екологічної інспекції.

Про це «Високому Валу» повідомив начальник служби з благоустрою КП «Дільниця з контролю за благоустроєм» Чернігівської міськради Володимир Приходько.

За його словами, дерево зразали 15 серпня після надходженні коштів. Обстеження комісії зі складенням відповідного акту відбулося 5 липня.

Нагадаємо публікаціюЖиву красуню зрізали. Майже миттєво (фото) викликала резонанс серед громадських екологів та жителів Чернігова.

- Дерево знаходилося на міській землі напроти будинку 47 по проспекту Миру і обслуговує його КП «Зеленбуд», - говорить Володимир Приходько. - Щороку планово проводиться обстеження на придатність, а також обрізання дерев. По цій ялині також було проведено обслідування. Її діаметр становив 52 см. Якісний стан - незадовільний, підлягає знесенню - таким був висновок комісії. Причина – на 70% суха. Цей акт погоджено із КП «Зеленбуд» та екологічною інспекцією.

- В публікації йшлося , що пеньок підказував – дерево ж не трухне.

- Оцінити по пеньку стан дерева неможливо. Згідно з вимогами закону – починаємо обстеження дерева з висоти 1 метр із 30 сантиметрів.

Володимир Приходько звернувся з проханням: у разі спірних питань з приводу дерев у Чернігові , які знаходиться на землі міста, вислуховувати і висновки фахівців КП «Дільниця з контролю за благоустроєм» Чернігівської міськради

Похожие публикации


Наверх