онлайн казино Украины

Притулок для псів активісти бажають «повісити» на комунальне підприємство

Притулок для псів активісти бажають «повісити» на комунальне підприємствоВитрати на псів – громаді, а слава – «Зоошансу». Собачий притулок, що має бути збудований у Чернігові вже цього року, буде в складі комунального підприємства, а не громадської організації.
Про це йшлося 12 вересня у Чернігівській міськраді під час засідання робочої групи з розробки проекту «Програми охорони тваринного світу, регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у місті Чернігові на 2016-2020 роки».
Провів нараду щодо гуманності до безпритульних тварин заступник міського голови Олександр Кириченко, в минулому – керівник м’ясопереробного підприємства АТЗТ «Ритм».
Участь у засіданні взяли (як же без них?) представники зоозахисних громадських організацій та ініціативних груп, які активно займаються пропагандою всілякої турботи щодо безпритульних тварин.
Як повідомлялось раніше, у Чернігові вже розпочалось будівництво пункту тимчасового утримання бездомних тварин.
В цьому закладі одночасно зможуть перебувати 183 тварини. Планується, що два-три тижні вони перебуватимуть у пункті, а після проведення стерилізації та вакцинації проти сказу відпускатимуться.
Заступник міського голови під час зустрічі зазначив, що будівельні роботи будуть обов’язково виконані у поточному році.
За його словами, наразі потрібно визначитись, яким буде цей заклад – комунальним підприємством чи громадською організацією. Під час обговорення зоозахисники висловили свої пропозиції і дійшли висновку, що оптимально, якщо це буде структурний підрозділ комунального підприємства міської ради.
Начальник управління ЖКГ Ярослав Куц запропонував створити структурний підрозділ при комунальному підприємстві «Зеленбуд».
Представники громадськості підтримали цю пропозицію одноголосно, але зазначили, що керівник цього підрозділу повинен бути активним зоозахисником, щоб тварини були дійсно в надійних руках.
Керівник КП «Зеленбуд» Роман Старіков також підтримав цю пропозицію, сказавши, що робота цього закладу буде здійснюватися прозоро та доступно для кожного мешканця нашого міста.

Добавлено: 14-09-2016, 09:19
0
0

Похожие публикации


Наверх