онлайн казино Украины

Пофігісти енергозбереження з міської ради. Або хто вимкне світло?

Пофігісти енергозбереження з міської ради. Або хто вимкне світло?Світло у головному залі міської ради після закінчення сесії 28 січня було вимкнуто через годину після закінчення прес-конференції.
А остання закінчилася, нагадаю, о 21:08.
Найпікантніше, що саме на цій сесії розглядалося питання «Про Програму енергоефективної модернізації мереж зовнішнього освітлення міста Чернігова на 2016-2017 роки».
То ж зовнішньої, а це – «внутрішньої» - це зовсім інша парафія, скажуть мені опоненти
Але чому у міськраді годину не вимикали світло? НА КОЖНОМУ ЗНІМКУ НИЖЧЕ Є ЧАС ВІДЕОКАМЕРИ.
Можливо далося взнаки те, що сесія закінчилася за кілька хвилин до 21 години і ніякого персоналу, який стежить за вимикачами уже не було?
Чи це мер і секретар міськради винні в тому що так затягнули сесію?
Якийсь чолов’яга зайшов у сесійний зал о 21:38 – дивіться на фото – глянув , що саме валяється з речей залишених депутатами, і пішов. Світло горіло ще півгодини.
Потім хтось, коли я не був біля комп’ютера, все ж вимкнув світло – через годину після звільнення зали. Годину «енергоефективили».
Може влаштуватися до міськради «енергозберігачем» і ходити та вимикати за усіма світло? Наекономлю.
Охоронець міськради зайшов до зали о 22:21, позакривав відкриті вікна і зачинив двері – його видно на знімку.
До речі, один із замів міського голови мені на пальцях розповідав, що вони півмільйона зекономили на охороні – відмовилися від міліції.
Як би не так. Зекономили. Тут це слово, на мій погляд, не підходить. Міліціонери, які працювали в міськраді, були гарантами порядку в усьому приміщенні в нічний час.
Вам показати, як можна безперешкодно зайти до міськради і робити все, що хочу?
Можу показати, але іншим разом, як я зайшов 10 днів тому і робив усе, що заманеться. При міліцейській охороні , яка там була, я не міг безперешкодно зайти до приміщення після закінчення робочого дня. І це при тому, що охорона знала мене в обличчя. Це називалося «Дружба дружбою, а служба службою».
Мене турбує одне. У мене не було поганих намірів щодо тих, хто перебуває у цих стінах. Але якби були, то я міг би далеко зайти…

Добавлено: 29-01-2016, 10:22
0
0

Похожие публикации


Наверх