онлайн казино Украины

Тільки жінка зупинить війни чоловіків. Світлана Живенко - кандидат на посаду міського голови

Тільки жінка зупинить війни чоловіків. Світлана Живенко - кандидат на посаду міського головиТакими словами керівник міської організації партії «Опозиційний блок» Олег Шеремет представив кандидата на посаду міського голови Чернігова - Світлану Живенко.
За його словами сьогодні в Чернігові в черговий раз розігруються політичні баталії, які більше нагадують військові дії, ніж передвиборну гонку.
«Рішення про висунення Світлани Живенку продиктовано бажанням зупинити ту війну, яку в рідному для нас місті розігрують кандидати-чоловіки.
За 14 днів, починаючи з 24 серпня, ми зібрали 10 000 підписів жителів міста, які виступають ЗА МИР і РОЗВИТОК. Світло потрібно у великому домі під назвою Україна і в тому числі спокій і мир в Чернігові», - зазначив Олег Шеремет.
Світлана Живенко подякувала за надану їй довіру і пообіцяла її виправдати.
«Перед прийняттям такого рішення, я багато спілкувалася з мешканцями міста та у багатьох випадках чула, що люди втомилися від постійних передвиборчих обіцянок, від брудної боротьби за владу. На жаль, в нашій великій Чернігівській родині шукають винних. Йдучи на вибори, наша команда буде шукати не винних, а вихід, як змінити на краще життя нашого міста».
Світлана Віталіївна також коротко озвучила пункти своєї програми, головними з яких - власність міста - в інтересах його жителів і створення акціонерних товариств на основі комунальних підприємств.
Але головною відмінною рисою цих акціонерних товариств буде те, що акції в рівних частинах повинні бути представлені між усіма жителями міста і кожен щойно народжений його житель повинен автоматично ставати і його акціонером.
Варто відзначити, що понад 50% кандидатів від партії складають жінки і «Опозиційний блок» - одна з небагатьох політичних сил, які долають 5%-й бар'єр, змогла підібрати кандидатів на всі 42 округи в місті, що не вдалося зробити навіть провладним політичним партіям.
За словами Олега Шеремета це говорить про широку підтримку партії.
«Ми бачимо, що опозиційність суспільства зростає з кожним днем. Якщо в липні на мітинги готові були вийти 30% українців, то вже у вересні ця цифра становить більше 60%. Люди втомилися вірити в порожні обіцянки, втомилися щодня відчувати подорожчання на товари першої необхідності, продукти харчування та послуги ЖКГ. Тому невдоволення зростає і понизити градус радикальності можуть реформи, прийняття законопроектів нашої фракції у Верховній раді та виважена, помірна політика в радах усіх рівнів, яку на сьогодні може забезпечити тільки «Опозиційний блок».

Добавлено: 25-09-2015, 09:31
0
0

Похожие публикации


Наверх