онлайн казино Украины

Опоблок та Куц хотіли освоїти 2 мільйони на ремонті приміщення управління ЖКГ

Опоблок та Куц хотіли освоїти 2 мільйони на ремонті приміщення управління ЖКГЧернігівська міськрада відхилила тендерну пропозицію фірми депутатки міської ради від Опоблоку Світлани Живенко. Виявилось, що інший учасник тендеру на 1,7 млн - це ФОП, у квартирі якого вона проживала.

ФОП Світлана Живенко та інший підприємець Сергій Ющенко були учасникам тендеру на суму 2 мільйони гривень. Тендер передбачав ремонт приміщення Управління ЖКГ Чернігівської міської ради (його керівник - Ярослав Куц).

Пропозиція ФОП Сергія Ющенка була вищою на 10 тис грн. – 1,77 млн грн. ФОПи не торгувалися під час аукціону.

Однак, згідно з наданими документами, обидва підприємці проживали за однією адресою – на вул.Курсанта Єськова 14-А. Крім того, у них схожі пропозиції, зокрема, довідки про відсутність заборгованості.

Врешті, Чернігівська міська рада відмінила результати підозрілого тендеру.

Довідково. Живенко Світлана Віталіївна – депутат Чернігівської міськради від Оппоблоку. Вона також є власником та директором ТОВ «СВ Надійний партнер».

За даними системи «Прозорро», у 2017-2018 рр. ФОП Світлана Живенко отримала замовлень на загальну суму 766 тис грн., а ФОП Сергій Ющенко – на 6,31 млн грн. Причому Ющенко усі свої 5 замовлень отримав без конкуренції від виконавчого комітету Чернігівської міськради, які стосувалися ремонтів у будівлі, де знаходиться міськрада (вул. Магістратська, 7).

Похожие публикации


Наверх