онлайн казино Украины

Чернігівщина може залишитися без власного молока

Чернігівщина може залишитися без власного молокаПро це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написа чернігівський журналіст Віталій Назаренко.
За його словами ситуація в молочній галузі Чернігівщини доведена до критичної. Заборгованість молокопереробних підприємств області перед виробниками нині складає понад 31 мільйон гривень.
Таких сум заборгованості у розрахунках за молоко як на Чернігівщині немає в жодному іншому регіоні України. І це при тому, що область володіє величезною та унікальною кормовою базою, а всі тенденції за останні шість років демонстрували лише позитивну динаміку розвитку молочарства.
Частину провини переробники перекладають на втрату ринків збуту та низьку купівельну спроможність населення. Проте головними винуватцями ситуації, що склалася власники молочних заводів все ж вважають торгівельні мережі, які затримують розрахунок за реалізовану продукцію.
Якщо така тенденція збережеться і надалі, то до осені більшість молокопереробних підприємств Чернігівщини збанкрутують, а населенню та господарствам доведеться пустити худобу під ніж.

Добавлено: 18-08-2015, 09:00
0
0

Похожие публикации


Наверх