онлайн казино Украины

Хлібопекарів попередили: вгамуйте ціни!

Хлібопекарів попередили: вгамуйте ціни!Представники Чернігівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надали рекомендації обов’язкові для розгляду найбільшим хлібопекарським підприємствам та розглянули справи проти молокопереробних підприємств області.

Про це «Високому Валу» повідомила прес-служба Чернігівського територіального відділення.

Проведений аналіз регіональних ринків хліба та хлібобулочних виробів вказує на зростання цін на хліб в окремих регіонах за рахунок збільшення суб’єктами господарювання, які діють на зазначених ринках, всіх статей витрат без належного обгрунтування та підстав, зокрема витрат з придбення олії, солі, дріжджів, борошна палива, електричної енергії та інших.

Тому 13 листопада з метою запобігання порушенням конкуренційного законодавства на ринку оптової реалізації хліба та хлібобулочних виробів, відділенням надано обов’язкові для розгляду рекомендації найбільшим хлібопекарським підприємствам області: ПАТ «Чернігівській хлібокомбінат»;
ПАТ «Ніжинський хліб»; ПрАТ «Прилуцький хлібозавод», – недопускати необгрутованого підвищення оптово-відпускних цін.

Про результати розгляду рекомендацій суб’єкти господарювання повинні повідомити територіальне відділення в десятиденний термін з дня їх отримання.

Також адміністративною колегією територіального відділення розглянуто справи проти ПАТ «Чернігівський молокозавод», ПрАТ «Новгород-Сіверський сирзавод», ПП «Консалтингова фірма «Прометей» в особі філії «Менський сир», ТОВ «Полісся-молоко», ТОВ «Лосинівський маслосирзавод»,

ПрАТ «Городнянський маслозавод», які застосовували різні ціни до рівнозначних угод при закупівлі молока для промислової переробки. Загальна сума накладених штрафних санкцій становить 50,5 тис. грн.

Добавлено: 23-11-2012, 11:15
0
0

Похожие публикации


Наверх