онлайн казино Украины

Вуличні відкатні ворота з профлиста у Львові – розглядаємо всі «за» та «проти» разом із завод-ворот.in.ua

Для захисту приватних територій існують брами з різноманітними типами заповнення полотна. Одним з найбільш розповсюджених варіантів для зашивки виступає профільний лист. Та чи варто замовляти розсувні ворота у двір з недорогого матеріалу? Чи завжди якість виробу залежить від його вартості? В даній статті «ЗАВОД ВОРІТ» дасть відповіді на ці запитання. Роздивляючись всі переваги та недоліки консольних систем з таким заповненням, ми дізнаємось, чи слід їх встановлювати на в’їзд до подвір’я.

7 причин обрати ворота з металевого листа


Зсувні конструкції з даного матеріалу мають велику кількість позитивних сторін та аспектів, які ми розглянемо просто зараз.

1. Довговічність воріт з профнастилу являється дійсно великою перевагою. За умов коректної експлуатації система буде безперебійно працювати не менш ніж 20 років. На жорсткий лист з металу наносять спеціальне покриття з полімерами, яке робить його зносостійким та захищає від згубного впливу UV-променів, вологи та перепадів температур. Якісна автоматика, наприклад, від FAAC чи CAME, допоможе збільшити експлуатаційний термін консольного механізму.

2. Ще один значний плюс такого виробу – звісно ж, його ціна. Не дивлячись на те, що в’їзна система коштуватиме недорого, вона відрізнятиметься міцністю та вітростійкістю.

3. Завдяки конструкційним особливостям відсувної брами, вона не займатиме простір ні у дворі, ні з боку вулиці. Полотно ходитиме вздовж паркану та не заважатиме вільному пересуванню людей по території.

4. Автоматичні ворота з профлиста мають помірну вагу: це означає, що для керування стулкою не знадобиться дуже потужний (а отже й дорогий) електричний привід.

5. Монтаж зсувної системи виконується таким чином, щоб напрямна знаходилась на відстані від землі. Рух полотна відбуватиметься злагоджено та безперебійно, оскільки в рейку не потраплятиме бруд. До того ж, завдяки такій установці стулка не зможе застрягти в снігу чи примерзнути до землі взимку.

6. Заповнення полотна підбирається в залежності до побажань та вимог клієнта. Бюджетним рішенням стане одностороння зашивка: в цьому випадку профнастил буде кольоровим тільки з боку вулиці. Подвійне заповнення зробить конструкцію привабливішою, жорсткішою та довговічнішою. Дизайн в’їзних воріт також можна урізноманітнити за допомогою декоративних елементів художньої ковки: візерунчастих решіток, фігурних деталей, наконечників і т.і.

7. Для максимально зручного користування та забезпечення окремого входу можна обладнати конструкцію хвірткою, врізаною в полотно.

Які недоліки мають металеві ворота з профнастилу?


Звісно, кожен продукт має певні характеристики, що можуть не сподобатись клієнтові. У випадку з профільним листом їх досить небагато.

Система з такою зашивкою виглядає досить просто, лаконічно та стримано, може здаватись непривабливою в яскравому кольорі.

Якщо конструкція буде розташовуватись дуже близько від будинку, ви іноді будете чути легкий шум: під час поривів вітру листи можуть вібрувати.

Вартість розсувних брам з однобічним заповненням


Ціна відкатних воріт залежатиме від їх габаритів, оформлення та опціонального оснащення. Пропонуємо розглянути прайс на конструкції, зашиті профнастилом з однієї сторони.

Вуличні відкатні ворота з профлиста у Львові – розглядаємо всі «за» та «проти» разом із завод-ворот.in.ua


Як замовити відкатні ворота з профлиста у Львові з доставкою та установкою під ключ?


Зробити вигідну покупку можна просто зараз! Телефонуйте за номером +38 (067) 689-43-93 або переходьте на наш сайт та залишайте свої дані у формі заявки. Звернувшись до менеджера онлайн-магазину, ви отримаєте детальну технічну консультацію та точний розрахунок ціни на браму у вказаних розмірах. Бажаєте побачити зсувні системи та варіанти заповнення для них на власні очі? Станьте гостем виставкового салону, ознайомтесь з продукцією та отримайте знижку! Приїжджайте до спеціалізованого шоу-руму «ЗАВОД ВОРІТ» у Львові за адресою: вул. Тичини, 2-Б, офіс 3.


  • 0
Добавлено: 3-04-2018, 13:25
0
1 649

Похожие публикации


Наверх