онлайн казино Украины

Alibaba хочет стать конкурентом Netflix

Alibaba хочет стать конкурентом NetflixAlibaba Group через два місяці запустить стрімінговий відеосервіс в Китаї, повідомляє Reuters. У компанії вважають, що новий продукт складе конкуренцію американським онлайн-відеосервісу Netflix і HBO Now. Зараз деякі компанії вирішуються на такий крок, але якщо у них є дійсно хорошоя ідеая і талановиті виконавці, то вони зможуть пободатся навіть з таким гігантом як Нетфлікс. Компанія навіть робила розробка сайтів Луцьк, але пізніше залишила це локальним програмістам, так як ресурсів на це не вистачало.

Інтернет-сервіс отримає назву TBO (Tmall Box Office). Контент буде складатися з продукції місцевих виробників і виробників інших країн. Також компанія планує створювати для TBO ексклюзивний контент. Близько 90 відсотків вмісту сервісу буде платним.

«Наша місія - перевизначити напрямок домашніх розваг», - зазначив глава по цифровому розважального контенту Alibaba Патрік Лью.

Китайський ринок онлайн-відео є висококонкурентним. Так, компанії Tencent Holdings, Baidu, Sohu.com і Leshi Internet Information & Technology Corp Beijing витрачають мільярди доларів для закупівлі медіаконтенту, щоб залучити більше користувачів і зайняти домінуючу позицію на домашньому ринку.

Добавлено: 15-06-2015, 15:02
0
0

Похожие публикации


Наверх