онлайн казино Украины

Будівництво заводу з переробки ПЕТ-пляшок

Будівництво заводу з переробки ПЕТ-пляшок Чернігівський міський голова Олександр Соколов днями зустрівся з представниками компанії "Fuyang Heshi Chemical Fiber Auxiliaries Co., Ltd." (м. Ханчжоу, КНР), що є одним із найбільших виробників поліефірного штапельного волокна у Китаї.
Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.
Як зазначив під час зустрічі заступник директора Лі Лінь, цікавість до Чернігова пов'язана, передовсім, із вигідним територіальним розміщенням міста, можливістю запроваджувати у виробництво новітні технології.
Китайська компанія наразі розглядає можливість розташування у Чернігові потужностей із переробки ПЕТ-пляшок. Отримана сировина використовуватиметься для виробництва поліефірного штапельного волокна, що застосовується в легкій промисловості. Відтак, можливим є розвиток супутніх виробництв.
Олександр Соколов розповів гостям про інвестиційну привабливість та перспективи Чернігова. Він позитивно оцінив пропозицію китайських інвесторів, адже таке підприємство, крім економічних вигод, матиме й позитивні екологічні результати.
Довідка
Компанія "Fuyang Heshi Chemical Fiber Auxiliaries Co., Ltd." заснована у 2001 році та є одним із лідерів галузі. У 2011 році вона відкрила фабрику з виробництва поліефірного штапельного волокна у Єгипті, що стала найбільшим підприємством подібного класу в країні. Обсяги виробництва сягають 2700 тон готової продукції на місяць.
Наразі компанія планує вихід на ринки Східної Європи. З цією метою, вона має намір розмістити свої виробничі потужності на території однієї зі східноєвропейських країн. Обсяги виробництва поліефірного штапельного волокна, за словами представників компанії, сягатимуть від 1500 до 3000 тон на місяць. Продукція продаватиметься на ринку України, а також експортуватиметься в Росію, Білорусь та інші східноєвропейські країни. У разі розміщення виробничих потужностей буде створено від 120 до 240 робочих місць.
Відео ТРА «Новий Чернігів»

Добавлено: 28-12-2012, 11:31
0
0

Похожие публикации


Наверх