онлайн казино Украины

Акції HTC піднялись на 7 відсотків за рахунок угоди з Applе

Акції HTC піднялись на 7 відсотків за рахунок угоди з ApplеПісля того, як стало відомо про укладення патентної угоди з Apple строком на 10 років, акції HTC у ході торгів виросли більш ніж на 7 відсотків. Фахівці стверджують, що для тайванського вендора договір з американським гігантом споживчої електроніки є вигідним.

Ще в неділю на сайті виробника iPhone і iPad в з'явилося повідомлення про те, що Apple і HTC врегулювали пантентну суперечку, уклавши угоду про кросліцензування технологій, відповідно до якого компанії зможуть користуватися розробками один одного на протязі 10 років

"Ми раді, що нарешті вдалося завершити всі судові процеси. У подальшій роботі Apple продовжить концентруватися на інноваціях"

, - заявив глава компанії Тім Кук.

"Замість судових процесів ми нарешті зможемо сфокусуватися на розвитку інноваційних технологій", - погодився гендиректор HTC Пітер Чу.

Подейкують, що тайванці погодились виплачувати партнеру близько $10 за кожен "гуглофон". В той час експерти запевняють, що угода вигдіна для обох компаній і позитивно позначиться на них. Результатом вже є ріст акцій не лише HTC, але й Apple. Акції купертіновської компанії також зросли - на 1,73% до $ 47,06 за папір.

Нагадаємо, The Wall Street Journal повідомляв, що з моменту виходу iPhone5 акції Apple впали на понад 20%.

Добавлено: 13-11-2012, 12:06
0
0

Похожие публикации


Наверх