онлайн казино Украины

За відсутність оновлень Motorola заплатить користувачам

За відсутність оновлень Motorola заплатить користувачамВласникам апаратів Motorola на Android, які не отримають оновлення до останньої на сьогоднішній день версії операційної системи Jelly Bean, компанія Motorola Mobility запропонувала знижки на покупку нових смартфонів.

На знижку розміром сто доларів можуть претендувати американські власники 13 моделей смартфонів Motorola, що вийшли в 2011 році або пізніше. Серед них - Droid 3, Atrix 2 і Milestone 3. Знижку можна отримати при покупці смартфонів Atrix HD, Razr M, Razr HD, Razr Maxx HD, Electrify 2 або Photon Q.

Анонс програми знижок відбувся під час вересневої презентації апаратів Droid Razr. Тоді компанія заявила про оновлення до Android 4.1 всіх смартфонів двох минулих років, але у випадку невдачі користувачам пообіцяли надати компенсації.

До слова, cуд постановив, що підконтрольна Google Motorola незаконно копіювала запатентовані технології Apple, тому повинна відкликати з продажу на території Німеччини планшети і смартфони, в яких ці технології використано.

Добавлено: 23-10-2012, 13:01
0
0

Похожие публикации


Наверх