онлайн казино Украины

Samsung випустив дешевий мобільний на дві SIM-карти

Samsung випустив дешевий мобільний на дві SIM-картиНовини технологій. 26 вересня. Асортимент компанії Samsung Electronics поповнився черговим стільниковим телефоном з підтримкою двох SIM-карт, цікавим, насамперед, своєю дуже доступною ціною.

Хоча новинка під назвою Champ Neo Duos (GT-C3262) не є смартфоном, вона обладнана сенсорним дисплеєм з 2,4-дюймовою діагоналлю і QVGA-дозволом і підтримує можливість "гарячої заміни" SIM-карти, а також має 3,5-мм гніздо під навушники. Для зберігання контенту пропонується використовувати карти microSD (до 32 ГБ).

Живлення мобільний телефон Samsung Champ Neo Duos отримує від акумулятора з ємністю 1000 мАг, крім того, є VGA-камера на задній панелі і функція ChatOn.

Тачфон підтримує роботу в мережах другого покоління GSM/GPRS/EDGE і має габарити 96,9 x 54,3 x 13,5 мм при вазі 82 грама, при цьому замовлення на нього в Індії можна оформити всього за 3260 місцевих рупій (приблизно $ 61) , що робить Samsung Champ Neo Duos одним із найдоступніших пристроїв такого роду. Про можливу появу даного телефону на інших ринках поки нічого не відомо.

Добавлено: 26-09-2012, 14:17
0
0

Похожие публикации


Наверх