онлайн казино Украины

Гендиректор Sony розповів про план порятунку компанії

Гендиректор Sony розповів про план порятунку компаніїПротягом останніх чотирьох років Sоny терпіла збитки — 11,3 мільярда доларів. Із них 6,4 мільярда — за 2011 рік. Керівництво компанії в особі нового гендиректора Казуо Хіраї запропонувало план щодо виходу з кризи.

Кодова назва ініціативи — One Sony, і в ньому відображена суть подальших дій щодо вирішення проблеми. На думку Хіраї, головне для компанії зараз — це зосередитися на основних і найбільш вдалих напрямках діяльності, а саме, на цифровий зйомці, ігровому та мобільному напрямках.

Незважаючи на збитковість, японський електронний гігант не збирається відмовлятися від бізнесу з виробництва телевізорів і компонентів для них. CEO продовжить впроваджувати в життя план з реорганізації цього напрямку. Більше того, компанія не згортатиме дослідження в даній області. Вона все ще вважає РК найбільш прогресивною і підходящою технологією для сучасних телевізорів, але також ведуться роботи з розвитку OLED і Crystal LED панелей. Хіраї впевнений, що до 2013 року ТВ-підрозділ знову почне давати прибуток.

Розробка і виробництво мобільних телефонів, планшетів і ноутбуків Vaio теж отримає ряд змін. Основний натиск робиться на R&D і дизайн. А ще компанія хоче скоротити термін розробки нових продуктів вдвічі.

В ігровому напрямку Sony спробує значно розширити кількість завантажуваного контенту для своїх консолей і збільшити кількість сумісних з PlayStation Suite пристроїв.

Але спочатку скорочення витрат буде проводитися традиційним методом — через звільнення. Sony має намір звільнити 6% співробітників, а це приблизно 10 тисяч осіб по всьому світу.

  • 0
Добавлено: 13-04-2012, 14:36
0
253

Похожие публикации


Наверх