Студія дизайну NsdGroup – проектування та реалізація дизайну під ключ

 

Можливість отримати стильне та лаконічно оформлене приміщення змушує звернутися до професіоналів, які заздалегідь проведуть розрахунки, підберуть оптимальні інструменти та фарби, щоб реалізувати завдання. Стильно оформлене житло передбачає вивчення всіх найдрібніших деталей та компонентів, тому все аналізується на етапі проєктування.

Створюється ідеальний баланс естетики, ергономіки, практичності та функціональності. У цій справі допоможе студія дизайну NsdGroup, де готові розглянути запити та реалізувати будь-який проект. Він буде адаптований під стиль життя, особисті побажання та бюджет. Роботи після проєктування можуть виконуватися під ключ, коли клієнт щонайменше часу витрачає на всі процеси.

Причини замовити дизайн інтер'єру

Будь-який ремонт та реалізація проєкту починається з детального планування та аналізу об'єкта. Важливо врахувати кілька моментів:

  • інтер'єрний напрямок та стиль;
  • кольорова гама;
  • розташування перегородок;
  • кількість розеток та вимикачів;
  • підрахунок матеріалів.

Студія дизайну NsdGroup пропонує послуги з підготовки проєкту дизайну інтер'єру. Клієнту не доведеться витрачати час на вивчення особливостей інтер'єрів та правил ергономіки. Дизайнери та проєктувальники одразу уточнять усі моменти, а коли клієнт не знає, що сам хоче, запропонують свої ідеї.

Дизайнери спочатку бачить всю картину цілком, і з перших хвилин розумітиме, які предмети заповнення використання. При необхідності змінюватиметься планування, щоб нові умови відповідали перевагам мешканців. Візуалізація – це лише частина проєкту, адже є детальний розрахунок матеріалів, плани, креслення, відомості оздоблення та багато іншого.

Різновиди стилів

Дизайнери можуть реалізувати заданий об'єкт у кількох стильових напрямках:

  1. Скандинавський стиль. Він оформляється у світлих та нейтральних тонах, дерево вважається ключовим матеріалом в оформленні. Також для цього стилю характерні мінімалізм та водночас функціональність;
  2. Класика. Універсальне рішення з розшитим декором, де також є симетрія меблів та аксесуарів;
  3. Сучасні. Він відрізняється простотою та мінімалізмом, форми чисті, а лінії прості. Основний акцент робиться на ергономіку та функціональність;
  4. Рустік. Інтер'єр з елементами сільської місцевості та природи. Серед основних матеріалів виділяють цеглу, дерево, текстиль та камінь. Відтінки теплі, а у формі є грубуватість;
  5. Хай-тек. Чисті лінії, мінімалізм, використання металу та скла. Як освітлення може використовуватися неонове підсвічування.

Вибір тієї чи іншої стилю визначається заздалегідь в індивідуальному порядку.

Похожие публикации


Наверх