онлайн казино Украины

Ось як обирають дверні ручки: поради експертів


Коли справа доходить до дизайну та функціональності будинку, навіть найдрібніші деталі можуть мати істотне значення. Однією з таких деталей, яка може створити або зруйнувати естетику кімнати, є ручка дверей. Відповідні дверні ручки не тільки доповнюють загальний вигляд приміщення, але й забезпечують простоту використання та безпеку. Тому вибір найкращої дверної ручки для вашого будинку має вирішальне значення.
Якщо ви хочете купити ручку дверей, відвідайте сайт UA doors. У них є дверні ручки різних форм, розмірів та матеріалів, кожна з яких має свої унікальні особливості та переваги. Від традиційного до сучасного дизайну — дверні ручки для будь-якого типу будинку та декору. У тому числі ті, які забезпечують додаткову безпеку, прості у використанні та естетичні.

Правильний вибір дверної ручки


Вибір відповідної ручки дверей залежить від місця розташування: для інтер'єру вашого будинку безпека понад усе, для міжкімнатних дверей стиль і конфіденційність мають першорядне значення.
Ось кілька факторів, які слід враховувати під час вибору ідеальної ручки для ваших дверей.
  • З замком чи ні: можливо, вам не потрібні двері із замком у шафах, дитячих спальнях чи інших кімнатах у вашому будинку. Однак у більшості випадків вам знадобляться ручки, які замикають двері, наприклад, ванної кімнати і спальні. Ви також можете вибрати багатозапірні системи замикання та засуви для додаткової безпеки.
  • Натискна або поворотна: дверна ручка може бути більше схожа на важіль, який ви натискаєте, а може бути як виріб закругленої форми, який ви повертаєте. Кожна з них виконує різні функціональні потреби користувача.
  • Колір обробки: Дверні ручки бувають різних видів довговічної обробки, включаючи металеву обробку, таку як нікель і латунь, та інші кольори, такі як чорний або навіть прозорий. Якими б не були ваші уподобання в обробці, ви зможете знайти відповідний варіант в інтернет-магазині UA doors.
  • Сучасні або класичні: деякі дверні ручки мають сучасніший вигляд, тоді як інші виглядають більш старовинними або класичними. Визначте, який стиль вам більше подобається і який найкраще впишеться у вашу оселю.
  • Додаткові аксесуари: якщо ви готові оновити дверну ручку, ви також можете поглянути на свої двері та подивитися, чи потрібно замінити будь-яке інше обладнання, наприклад, петлі.

Тепер, коли ви знаєте свої варіанти заміни ручки для вхідних або міжкімнатних дверей, ви можете налаштувати та оновити свої двері, щоб вони виглядали більш міцними та привабливими.

Види оздоблення дверних ручок


Типи обробки, які ви виберете, швидше за все, будуть пов'язані з естетикою і тим, як ваші ручки можуть доповнювати дизайн інтер'єру вашого будинку.

Ось короткий виклад деяких з найпоширеніших варіантів:

Алюміній
Це чудовий вибір, якщо у вас сучасний інтер'єр в індустріальному стилі. Дверна ручка в алюмінієвій обробці має темніший металевий колір, ніж, скажімо, нержавіюча сталь. Якщо вам подобається ця ідея, але ви хочете щось м'якше, ви можете вибрати матовий алюміній.

Чорний
Хоча чорний і зараз дуже актуальний, коли справа доходить до сучасних ручок (і навіть сантехніки для кухні та ванної), він поза часом, тому вам не доведеться турбуватися про те, що він вийде з моди.
Відмінною рисою чорних ручок дверей є те, що вони чудово доповнюють як традиційний, так і сучасний дизайн.

Латунь
Латунь - довговічний метал, що робить її чудовим варіантом дверної ручки, середній термін служби якої становить від семи до десяти років. Вони чудово поєднуються з традиційним декором.

Бронза
Ви колись накопичували статичний заряд, коли йшли по килиму, і відчували легкий шок, коли торкалися чогось? Що ж, це не буде проблемою, якщо ви встановите бронзову фурнітуру дверей.
Ще однією перевагою є те, що бронза не поглинає холод, як інші метали, що робить її чудовим варіантом для зовнішніх дверей.

Хром
При виборі хромованих ручок дверей у вас не так багато варіантів, як у латунних. Натомість вам потрібно тільки вибрати між парою-трійкою моделей. Всі вони не вимагають особливого догляду, але на матовому хромі не так сильно залишаються сліди від пальців.

  • 0
Добавлено: 16-05-2023, 13:34
0
185

Похожие публикации


Наверх