онлайн казино Украины

Як вибрати міжкімнатні двері зі всієї великої кількості

Міжкімнатні двері - важлива частина інтер'єру. Від їх вибору залежить не тільки практичність і функціональність, а й затишок і естетика будинку. Щоб зрозуміти, як вибрати міжкімнатні двері правильно, з усіх можливих варіантів, необхідно прочитати цю статтю - тут зібрана вся необхідна інформація, що стосується пристрою, видів, функціоналу і ціни.

Пристрій основних типів міжкімнатних дверей
Вибрати міжкімнатні двері можна з чотирьох варіантів конструкції, які виробляються промисловим способом і відрізняються найбільшою практичністю і зручністю застосування. Необхідно відзначити, що всі варіанти практично однакові за зручністю, але, тим не менше, кожна конструкція має свої особливості. виробляють такі види дверей: щитові, фільончасті, погонажні, царговие. У чому їх відмінності? Та же знайти якісні двері?

Щитові міжкімнатні двері
Іноді цю конструкцію дверей називають каркасної, що теж дуже точно відображає особливості пристрою. Основа двері - міцний каркас з масиву дерева. Найчастіше використовується сосна, як найбільш простий в обробці і недорогий матеріал. З двох сторін рама обшивається листами МДФ, а порожнечі всередині, між елементами каркаса, заповнюються легким ізоляційним матеріалом або стільникового конструкцією з картону або МДФ.
Декоруються двері за зовнішніми площинах натуральним шпоном, ламінатом, плівкою ПВХ або іншими оздоблювальними матеріалами. У відповідності з конструкцією в полотні може бути вирізаний отвір будь-якої конфігурації під скління. У місцях установки скла і монтажу багета каркас дверей посилюється, як і в зоні установки дверної ручки.

Двері фільонок
Конструкція їх теж базується на дерев'яному каркасі з масивної дошки і брусків. Крім зовнішньої обв'язки в каркасі присутні внутрішні елементи у вигляді вертикальних стійок і горизонтальних перемичок. Простір між деталями каркаса заповнюється спеціальними фігурними елементами - фільонками, що представляють собою складальні або масивні дощечки, по формі відповідні конфігурації отворів. Частина площі полотна може заповнюватися склом або іншим декоративним матеріалом.

Царговие двері
Збирається такі двері на дерев'яному каркасі шляхом заповнення прорізів горизонтальними дощечками (брусками) - царгами. Конструкція виходить досить масивної, що повністю компенсується її міцністю. Крім того, царговие елементи можна комбінувати зі склом або іншими матеріалами, що дозволяє створювати необмежену кількість варіантів оформлення.
За зовнішнім виглядом такі двері виглядають як складальна конструкція з окремих елементів, проте, викликають відчуття міцності і надійності, що є і насправді - царговие двері настільки ж міцні, як і фільончасті, але трохи важче.

  • 0
Добавлено: 4-08-2017, 21:26
0
1 652

Похожие публикации


Наверх