онлайн казино Украины

Можливості розумних рюкзаків

Рюкзаки давно стали незамінною річчю у повсякденному житті. Вони вміщують багато речей, які можуть знадобитися у будь-який момент, роблять їх перенесення не таким виснажливим та залишають вільними руки. Розумний рюкзак – це не тільки річ для перенесення речей, а й технологічний пристрій з цілим набором корисних функцій.

Функціональність та захист



Сучасні розумні моделі, які можна купити на сайті http://samsonite.ua/ryukzaki-r, мають особливий набір характеристик, які гарантують максимальну безпеку для речей усередині. Система «антикрадій» гарантує:

- стійкість до порізів;
- прихований доступ до відділень, розташованих на спинці;
- наявність таємної кишені для документів;
- наявність відділення RFID, що блокує безконтактне зняття грошей із банківських карток.

Крім того, розумний наплічник пристосований для перенесення та підзарядки гаджетів. У ньому є посилене відділення для ноутбука та планшета, кишеня для Power Bank та виведений на бічну поверхню порт USB. Маючи із собою заряджений акумулятор, можна не боятися залишитися без зв'язку у невідповідний момент.

Тканина, з якої шиються розумні моделі Samsonite, зроблена з екологічного матеріалу Recyclex – продукту перероблення ПЕТ-пляшок, що забезпечує високу міцність та зносостійкість виробу. Крім того, матеріал відштовхує вологу та захищає речі свого власника від дощу й снігу.

Ергономічність та додаткові переваги



Розумні рюкзаки зовні можуть сильно відрізнятися один від одного, але їх поєднує кілька загальних функціональних характеристик:

- світловідбивальні елементи, які роблять людину видимою у темний час доби на неосвітленій дорозі;
- ручка для перенесення та спеціальний ремінь для кріплення до валізи роблять транспортування речей значно зручнішим;
- ергономічний внутрішній простір з органайзерами забезпечує велику місткість, у деяких моделях передбачені спеціальні вставки для його розширення за потреби;
- моделі великого розміру мають додаткові нагрудні та поясні ремені регульованої довжини, які не дозволяють вантажу бовтатися за спиною.

Якісні вироби також опікуються самопочуттям власника. Конструкція дозволяє правильно розподілити навантаження та забезпечує хорошу вентиляцію між тілом та спинкою.
Для городянина, який веде активний спосіб життя, розумний рюкзак буде корисним придбанням. Наплічник дозволить завжди бути на зв'язку та не турбуватися про безпеку цінних речей.

  • 0
Добавлено: 26-09-2022, 11:10
0
241

Похожие публикации


Наверх