онлайн казино Украины

Слідами Ярославського: Новий президент і в "Олександрії"

Слідами Ярославського: Новий президент і в "Олександрії"З січня "Олександрія" переходить в управління до нового президента.
Про це розповів уже колишній президент клубу Микола Лавренко.

"Із січня "Олександрія" переходить в управління до нового президента, якого звуть Сергій Анатолійович Кузьменко. Отож, нові люди вибудовуватимуть стратегію розвитку клубу, керуватимуть ним на власний розсуд і ставитимуть якісь завдання. Я залишаюся збоку, хоча й збережу статус почесного президента "Олександрії", - сказав Лавренко.

На питання, чи продав він клуб, Лавренко відповів: "Поки що так ставити питання не дуже доречно. Скажімо так, сьогодні триває лише перший етап - етап його передачі в нові руки. Проте відразу хочу зауважити, що "Олександрія", попри прихід нових інвесторів, директорів та функціонерів, збереже атрибутику та обличчя, до якого всі звикли".

Також Лавренко розповів про причини такого рішення.

"Я 20 років вкладав кошти у футбол, активно займався цією збитковою справою. Наразі живу в Києві, тож ухвалив для себе кардинально чітке рішення: передати "Олександрію" в інші руки, відійти вбік від усього цього", - сказав Лавренко.

Добавлено: 26-12-2012, 10:58
0
0

Похожие публикации


Наверх