онлайн казино Украины

Мілевського підозрюють у приховуванні року народження

Мілевського підозрюють у приховуванні року народженняНавколо форварда київського "Динамо" Артема Мілевського виник черговий скандал.

Річ у тому, що під час інтерв'ю програмі "Світське життя" від 08.07.12, президент "Динамо" Ігор Суркіс обмовився щодо віку форварда столичного клубу Артема Мілевського:

"Мілевського я штрафував. І багато, і часто, і тривалий час. Для нього, видно, тусовки важливіші, ніж гроші. Але він не розуміє одну єдину річ: футбол закінчується, йому скоро 29 вже, і коли він не буде гравцем, то ніхто не буде звертати уваги, Мілевський це чи не Мілевський"

Згідно офіційній інформації, Мілевському - 27: народився у Мінську 12 січні 1985 року.

"Проговорився Суркіс. Це доводить, що Артем "підроблений" на два роки", - прокотилося по інтернет-форумах.

Під "підробленим" мають на увазі футболістів з документами, сфальсифікованими з метою "омолодження".

"В Україні це часто відбувається у віці до 14 років. Командам це допомагає вигравати змагання на дитячо-юнацькому рівні, а самим хлопцям - засвітитися на тлі однолітків і одержати більш вигідний контракт із професійним клубом. У футбольній школі мене підбивали "скинути" з сина пару років. Але я відмовився. Занадто багато документів довелося б підробити. А це тисячі доларів", - розповів батько одного з юних гравців.

В курсі подібної практики і батько Мілевського - Володимир Іванович. Однак він запевняє: Артем - не "підроблений".

"Читав я сьогодні це. Здивувало. Артем народився 12 січня 1985 року, як і написано на офіційному сайті "Динамо". Ніхто ніколи його не переписував. На цю тему навіть не було розмов. І думок таких у нас не виникало. Можливо, Ігор Суркіс просто обмовився. Не думав, що це так вас зацікавить. Виходить, якась тема розвивається...", - сказав Мілевський-старший.

Тим не менш, київський інтернет-ресурс Вгороде ще 04.04.2011, посилаючись на дані отримані від Миколи Василькова, опублікував статтю щодо підробленого віку кількох футболістів "Динамо".

"Мілевський Артем - "підроблений" на два роки. Тобто зараз йому повинно бути не 26, а 28 (на сьогоднішній день 29 - прим. Автора) років", - розсекретив Васильков.

Добавлено: 12-07-2012, 12:31
0
0

Похожие публикации


Наверх