онлайн казино Украины

Українець не допоміг - "Краснодар" розбив "Терек" у тумані

Українець не допоміг - "Краснодар" розбив "Терек" у тумані Густий туман не завадив футболістам "Краснодара" знайти шлях до воріт "Терека". Ще донедавна лідер російської першості під акомпанемент негоди не зміг нічого протиставити підопічним Славолюба Мусліна.

Команда із Краснодара вже на початку матчу зуміла двічі вразити ворота суперників. Спочатку пенальті реалізував Жоаозінью. Практично одразу після цього бразилець вдало асистував своєму співвітчизнику Вандерсону.

Після перерви Жоаозінью взяв безпосередню участь і в ще одному забитому м’ячі своєї команди. Його удар зі штрафного прийняла на себе стійка, на добиванні же першим був Шипіцин.

Від ще більшого розгрому "Терек" врятував український голкіпер Ярослав Годзюр, який парирував удар все того ж Жоозінью. 3:0 - попри перемогу, "Краснодар" у турнірній таблиці лише дев’ятий.

Російську першість продовжує очолювати ЦСКА. 5-ма очками "армійцям" поступається “Анжи”, 6-ма - “Зеніт”, у якого гра в запасі. Далі йдуть “Рубін”, “Спартак”, “Кубань”, “Терек” та “Локомотив”.

Добавлено: 20-11-2012, 11:54
0
0

Похожие публикации


Наверх