онлайн казино Украины

Зеніт обганяє "Анжи", "Спартак" - у зоні єврокубків

Зеніт обганяє "Анжи", "Спартак" - у зоні єврокубківПерше коло "Спартак" завершив у зоні єврокубків. Перемога над "Краснодаром" вивела "червоно-білих" на 5 місце в турнірній таблиці чемпіонату Росії.

Голи у ворота "биків" москвичі забивали в другому таймі. Спочатку захисник не втримав Арі. А згодом Комбаров реалізував пенальті. Три останні матчі в чемпіонаті "Спартак" виграв із загальним рахунком 9:0.

А от тріумфальна серія чинного чемпіона "Зеніта" сягнула вже п'яти матчів. У Нижньому Новгороді команда Спаллетті здобула надзвичайно драматичну перемогу. В першому таймі Анюков дальнім пострілом вивів гостей уперед.

Мінімальну перевагу чемпіони зберігали аж до 90 хвилини зустрічі. Усе гаразд із ударом і в Іллі Максимова, що він і продемонстрував. Трибуни вибухнули. Однак, розвівши м'яча з центра поля, "Зеніт" забив у першій же атаці. Айдов відбив м'яча нібито й у бік, але той ліг прямісінько на ногу Кержакову - 1:2.

Перемога дозволила чемпіонам витіснити "Анжи" з другого місця в таблиці. В обох команд по 33 очки. На три більше в московського ЦСКА. "Армійці" - переможці першого кола чемпіонату. В єврозоні також "Спартак" і "Терек".

Добавлено: 12-11-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх