онлайн казино Украины

Суперник "Динамо" перемагає "Ешторіл"

Суперник "Динамо" перемагає "Ешторіл"Конкурент київського "Динамо" у Лізі чемпіонів продовжує боротьбу за 27-й титул чемпіона Португалії.

Голи до болю знайомих українському клубу Варели та Мартінеса допомогли "Порту" виграти матч 7-го туру внутрішньої першості проти "Ешторіла". У стилі Мігеля Велозу господарі поля подали кутовий, і Віторія переправив м'ячі у ворота “драконів” у дебюті протистояння.

За позитивний результат фанам "Порту" довелось похвилюватись. Однак тільки до 57-ї хвилини. Саме тоді, пробивши у падінні головою, рівновагу відновив Сільвестре Варела. А ще за якісь 3 хвилини рівних на другому поверсі не мав вже Джексон Мартінес.

2:1 - у "Порту" 17 очок, здобутих в семи матчах.

Лідерство у турнірній таблиці щоправда, доводиться, ділити із "Бенфікою". "Орли" куди переконливіше перемогли "Жил Вісенте". Не минуло і 2-х хвилин поєдинку, як за гостей вже забив Ліма. А всередині першого тайму перевагу підопічних Жезуша подвоїв Луїнью. У компенсовані до першого тайму хвилини остаточний рахунок встиг встановити Гомес - 3:0 за "Бенфікою".

Добавлено: 29-10-2012, 12:17
0
0

Похожие публикации


Наверх