онлайн казино Украины

Брнович: Збірна Чорногорії готова до всього

Брнович: Збірна Чорногорії готова до всьогоНаставник збірної Чорногорії Бранко Брнович перед поєдинком із збірною України побажав якнайшвидшого одужання Олегу Блохіну і перемоги своїй команді, у якої повинні зникнути проблеми.

- Проблеми були, але перед матчем всі вже повинні бути здорові. Втім, до проблем нам не звикати.

- Чи стане цей матч визначальним у боротьбі за друге місце в групі?

- Зараз важко щось сказати з цього приводу. Збірні Англії та Польщі також дуже сильні. І рано говорити про те, як все може скластися. Можу сказати, що матч з Україною важливий, і ми приїхали вигравати.

- У чому головна сила вашої команди?

- Перш за все, у нас дуже хороший і дуже дружний колектив.

- Андрій Баль сказав, що йому відомі сильні та слабкі сторони збірної Чорногорії. Ви можете сказати те ж про збірну України?

- А які у нас слабкі сторони?

- Баль не назвав їх.

- Ми знаємо і свої і ваші слабкі сторони, можу вас запевнити. І готові до всього.

- Ваш прогноз на гру?

- Я не буду розкривати вам всіх секретів нашої тактики, щоб залишити інтригу. Але можу сказати, що будемо грати набагато жорсткіше, ніж робили це раніше. Ми не маємо наміру давати українцям вільно працювати з м'ячем. Думаю, це принесе результат.

- Ви, напевно, знаєте про ситуацію з головним тренером збірної України Олегом Блохіним. На ваш погляд це на руку вашій команді?

- Перш за все, хочу сказати, що нам дуже шкода, що таке сталося. Блохін - великий тренер, і ми сподіваємося, що він скоро видужає. Для українців буде важливо показати себе в цій ситуації, ми до цього готові.

Добавлено: 16-10-2012, 13:05
0
0

Похожие публикации


Наверх